Mitt liv kom emellan

Hejsan!

Mitt liv kom emellan så bloggen har stått tom, men lika bra det för ni verkar inte riktigt ha koll på den ändå.
Jag ser att ni är många som läser men det jag skriver verkar inte direkt vara av intresse.
Syftar på hur svårt det är att få frågor till en Q&A, gästbloggare som skickar in sina historier, deltagare i mina tävlingar och ämnen i mitt senaste inlägg. Men det är väl sådant man får strunta i. Svårt dock när man ser samma saker i andra bloggar och där är aktiviteten och responsen större. Tyvärr är detta sådant som gör att man tröttnar lite på att blogga!
För ärligt talat, jag skriver ju inte helt för min egna del - reaktioner, samarbeten, kommentarer och sådant vill man ju ändå ha! Inte ens när jag drar en vinnare i tävling får jag reaktion av vinnaren - så jag har nu dragit en ny vinnare - och tack vare random.org blev det @Missjennifer - hör jag ingenting dras en ny vinnare igen.

Helgen har vart underbar. I fredags var jag på Pinchos tillsammans med Kjell, hans bror och hans fru. Jättemysigt och underbart gott. Älskar verkligen Pinchos. Speciellt deras svamprisotto och sötpotatispommes.
I lördags fixade och donade vi här hemma och på eftermiddagen kom mina föräldrar hit på grillat. Dem stannade till kvällen och vi hade jättetrevligt. Grillade lite kött, korv, majskolv, lök och hade en jättegod kall rissallad till. Till efterrätt blev det banoffiepaj! Mums.
I går var vi först på kalas hos svärföräldrarna för att fira Kjells minsta brorson som fyllt år. Blev firande av svägerskan, svärmor och Kjell som också hade fyllt år nyligen. Grillad korv och fika. MUMS!
Sedan körde vi till Falkenberg och såg Pippi Långstrump i Teatergläntan. Jätteroligt och alla är så duktiga.
Första halvan var vi fria i stort sett helt från regn, kom lite stänk men i pausen och resten av teatern öste regnet ner men med regnkläder gjorde det inget. Innan vi åkte hem när det var slut stannade vi till på Max och käkade lite.

Idag står agendan tom så får helt enkelt se vart denna dagen bär av!
Hur har eran helg vart?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Jackiehagelin
Jackiehagelin,
Förstår dig helt i detta inlägg, älskar att läsa din blogg och kommenterar så mycket jag hinner och får tid med. Har nu på senaste haft dåligt med tid att läsa folks bloggar. Men ha en fin dag!❤️❤️
nouw.com/jackiehagelin
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Syftar dock inte på vardagliga/allmänna kommentarer då jag får såna hela tiden 😙 men tänkte mer när jag frågar nåt specifikt, vill ha frågor osv.. 😊
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Elfina,
Åh PINCHOS! Älskar också deras sötpotatis pommes!!
www.elfinas.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Elfina
IP: 82.99.3.229