Mitt länkbyte med Bridetobe

Ni som följt mig länge vet att jag förut planerade mitt bröllop som aldrig blev av och att jag kikade inspiration, planerade och hade mig. Det var underbart. Att leta dekorationer som passar, hitta perfekta klänningen, maten som skall passa och vackra blommor. Jag längtar till den tiden då jag får göra det igen - och faktiskt genomföra bröllopet!

Till dess får jag följa en 27 årig tjej som skriver om tiden inför sitt stundande bröllop. Man får följa hennes planering i allt som sker kring detta och jag tycker det är så spännande. Jag blir så glad när andra skall gifta sig, jag vet ju hur det är, och jag toklängtar till det är dags för mig igen. En andra gång.

Hon har precis kommit igång med bloggen så det känns så man är med helt från början och det är roligt. Ser fram emot all planering och vackra bilder =)

Tycker du skall gå in och kika på Bride To Be(@Bridetobe) du också =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

maxarna
maxarna,
Oj nu blev jag lite nyfiken varför inte ditt bröllop blev av.. Hoppas du snart får en ny chans att genomföra det.. =)
nouw.com/maxarna
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
För att jag kände att han inte ville gifta sig med mig egentligen, utan bara för att inte våga säga nej, mina känslor försvann för att vi bråkade så mycket, jag kände att han inte var 35 som står i passet utan mer som 12 i många lägen .. jag orkade tyvärr inte med det..
nouw.com/frökenrödlök
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Efter att jag sagt som jag kände så tog vi beslutet gemensamt, men jag blev riktigt ledsen när han sa att han hade tänkt gifta sig trots han inte vill för att han inte vågade säga nej till mig.. Dessutom tog han aldrig egna beslut, hans föräldrar sa vad han skulle göra... Jag är tacksam över att jag insåg det och tog klivet - det gjorde att jag flyttade till min hemstad, falkenberg. Fick ännu mer kontakt med min lillasyster samt bättre kontakt med mig själv =)
nouw.com/frökenrödlök
maxarna
maxarna,
Vilken tur att du insåg det innan och att du tog beslutet att ställa in.. <3
nouw.com/maxarna
edgrencharlie
edgrencharlie,
Superfin blogg, kolla gärna in min också. Det hade varit jättegulligt. Kram
nouw.com/edgrencharlie
Amanda,
Kul med ett länkbyte! 😊
amandalarsson.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är alltid roligt =) Haka gärna på om du vill!
nouw.com/frökenrödlök