Mitt kreativa jag.

Jag har alltid tyckt om att skapa saker. Kan jag skapa saker som andra vill ha är det ännu bättre, ännu roligare. Då finns det samtidigt en mening med det jag gör. Just nu håller jag på med lite olika saker men ändå samma grund och jag tycker det är jätteroligt, verkligen. På Lördagens loppis fick jag reda på att mina askfat funkar eftersom jag sålde tre stycken. Och på andra loppisar och beställningar har jag fått sålt 7-8 stycken automater.
Och snart står jag ju på markand för att visa upp mina saker. Roligt, roligt.

Efter önskemål om inlägg med mina saker och lite fakta kring så tänkte jag nu göra detta inlägget. Jag använder terrakottakrukor som man kan köpa lite varstans, och priserna skiljer sig på alla ställen tycker jag. Har dock hittat mitt ställe med billiga krukor (men det håller jag hemligt). Färgerna köper jag också lite här och där.
Berättar mer vid varje bild.
Domino av stenar. Använt akrylfärg på stenar jag hittat på Öland. Lite roligare med olika storlekar och former på dessa.
Luffarshack i sten och påse i tyg. Akrylfärg/hobbyfärg är använt och påsen är en rund utklippt från ett örngott som jag handsytt i kanterna. Här är spelplanen påsen man bär pjäserna i. Bara att knyta upp snöret och lägga ut planen och spela. Sen bara att knyta ihop igen.
Gör automater med motiv.
Jag gör lite mindre automater, enfärgade.
Jag gör i olika färger och utstyrslar.
Har som ni vet börjat göra askfat och fågelbord också. Här använder jag oftast akrylfärg som grund och hobbyfärgen som dekor. Lim, skruvar, krokar och rundstavar används också.
Dessa färger köpte jag på Tradera för 125:- Och jag tycker dem funkar perfekt för mina motivmålningar men lite sämre för att täcka hela krukan då det krävs så många mer lager färg än med akrylfärg. Detta är vanliga vattenbaserad hobbyfärg som förskolor ofta använder sig av. Finns tyvärr inte att köpa som privatperson men den som sålde på tradera var dagmamma och råkat köpa dubbelt så jag passade på.
Akrylfärg som är perfekt att täcka krukorna med köpte jag på Time/Leklagret här i Älmhult men dem är återförsäljare för Panduro så all färg kommer därifrån. De hade rea nu i helgen så passade på. 500ml för 39:- och tuberna för 10:-/st
Knappar i olika storlekar och färger använder jag som dekoration på mina automater och det är perfekt och roligt. Dessa är inköpta på Make and Create för 89:- Mina priser JUST NU! Ett tag framöver kommer dessa priser vara, så vill ni beställa så passa på :)

Godisautomater:
Stora 60:-/st eller 2 för 100:- och då går 10:- per automat oavkortat till Barncancerfonden
Små 30:-/st
Fågelbord: 30:-/st

Askfat: 25:-/st Luffarshack eller Domino i sten: 15:-/påse

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer