Mitt i arbetet.

God förmiddag!
Har början på dagen vart bra hos er? Här har den vart som den brukar. Jimmy väcker mig när han går till jobbet, jag kollar lite Tre Kronor och sitter vid datorn. Jag sätter mig och skapar lite och sen tillbaka till datorn igen.
Så även idag!

Men idag har jag faktiskt fixat med tvätten och disken. Så nu ser diskbänken fin ut igen. Känner mig taskig som inte fixar med disken när jag bara går hemma liksom. Men ibland blir det bara så. På ett sätt är det liksom mitt arbete när jag bara är hemma, att sköta just hemmet. Även om Jimmy hjälper till när han kommer hem så faller det sig naturligt att det är den som är hemma som fixar det. Ja, många ggr är det tröttsamt att ensam fixa med tvätt, disk m.m. Men Jimmy står mestadels för mat och vi hjälps åt med städning. Men det var ju inte det inlägget skulle handla om egentligen. Ville bara skriva några rader och det är oftast då man kommer in på någonting annat!
Jag har många ideer just nu som jag inom kort kommer sätta i gång med. Har redan börjat med några och jag tycker det är jätteroligt. Tänkte visa en bild på nästan färdigställt alster bara för att inlägget inte skall sakna bild.
Ni kommer få se när det är klart också. Någon som kan gissa vad det är jag håller på att göra?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer