Mindre än en vecka kvar!

Godmorgon 🌟
Det slog mig igår att det är mindre än en vecka kvar till min operation och på något vis skrämmer det mig. När jag var hos ortopeden och fick reda på att han skulle boka in mig på en operationstid så var det 2 månader dit ungefär. Det kändes som en evighet och jag blir ledsen samtidigt som jag blev glad över beskedet. Skulle jag palla att stå ut så länge med smärtan?
Jag måste ju för jag kan inte påskynda nånting och inga tabletter hjälper.
Jag haltar mig fram fortfarande och mycket med hjälp av kryckorna utomhus.
Att gå med skor på är fördjävligt men ibland måste man.
Jag passar på att köra lite bil emellanåt (som att hämta paket och så) eftersom jag troligtvis inte kommer kunna göra det på ett tag efteråt. Kommer kännas märkligt.

Jag är glad att det närmar sig för då kommer eländet bara bli bättre. Men nervositet och oro finns ju ändå där längst inne. För jag vet ju att det kan bli komplikationer. Jag vet ju att det kan gå snett. Men jag tänker positivt. Jag kommer ha ont ett tag efteråt, men det får det vara värt så jag kan börja gå igen. Jag längtar efter att jobba. Jag längtar efter Rejmes! Att få vara normal!

Jag är tacksam över att Kjell väljer att ta ledigt från jobbet för att kunna följa med mig.
Är tacksam för att han stöttar redan som det är. Kommer väl troligtvis bli en hel del han kommer få hjälpa mig med då jag antagligen inte kommer vilja gå allt för mycket "i onödan" i början.
Det kommer gå bra. På måndag gäller det.
Och nu skall jag ringa till operationsmottagningen för att få min tid för operationen samt info om vad som gäller. Har fått en telefontid mellan 8-10 idag så passar på att ringa nu!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 470 visningar

Gillar

Kommentarer