Mina sätt att pigga upp mig själv den här årstiden!

Innehåller affiliate-länkar

Julen är förbi och snart även hela 2019, snön lyser med sin frånvaro (än så länge) men det är ändå ganska kallt så fort man går utanför dörren. Trots alla mysiga ljus och julbelysningar både inne och ute så är det väldigt mörkt på dagarna, vädret påverkar ganska mycket. Det är sådana här saker som kan få mig deppig. Men sedan 2.5 månad sen har jag funnit något som piggar upp mig lite extra och det är träningen. Jag kan längta efter att få träna och det känns riktigt bra efteråt. Ärligt talat trodde jag aldrig att jag skulle bli glad av träning och faktiskt längta efter det... men det funkar även för mig!

Jag älskar att shoppa och det är någonting som också kan pigga upp mig en aning, för vem blir inte glad över nya saker och paket i brevlådan?! Blir som barn på julafton så fort en avi dimper ner i mobilen om att jag har ett paket att hämta ut. Jag rusar iväg!
Nu när jag börjat träna 2 gånger i veckan är suget efter träningskläder väldigt stort, även om jag har så vill jag ha många mer, fina mönster, härliga färger, bekväma plagg. Eftersom jag hittade rabatt på Åhlens från GP rabattkoder funderar jag på att unna mig lite shopping! Jag fastnade för nedanstående kläder därifrån, just för min träning.Dessutom älskar jag Matsmart där jag kan fynda mat till otroligt låga priser och samtidigt göra någonting bra för miljön. Jag har handlat därigenom många gånger och vid flertalet av dessa så har jag köpt drickor och bars. Jag tycker det är bra att ha hemma och gärna i min skolväska för att kunna ta ett snabbt mellanmål under lektionerna eller på tåget hem. Energidrycker köper jag mest för att det är gott även om jag vet att det är mindre bra egentligen. Nyheter24 har rabattkoder för Matsmart så har man tur kan man få det ännu billigare än vad det redan är ;)
Det var inte så länge sedan jag handlade via Matsmart senast så får vänta lite till nästa gång men hade jag lagt en order just idag hade nedanstående produkter fått åka med i lådan.

199kr för 20-pack bars och 149kr för ett flak på 24 burkar!

Vad gör du för att pigga upp dig själv när det är mörkt, kallt och trist ute?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 264 visningar

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Shopping blir man alltid glad av 😊
nouw.com/asemartensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Marie,
Oh vilka snygga träningskläder det var verkligen min stil på dem =D
sweetwords.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kirsi,
Åh, vad skönt att höra att det går bra med träningen. 😊 Jag skulle ju så gärna vilja ha någon att träna (yoga eller simning) med, men det finns ingen. Och i min ensamhet har jag inte motivation nog. 😟
kirsi.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag förstår det, alltid roligare ihop med mån.
nouw.com/frökenrödlök
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag försöker klä mig i färger som piggar upp. Träffa goda vänner. Drunkna i en härlig bok
nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag med om är bra tips 😊
nouw.com/frökenrödlök
Evaeliasson
Evaeliasson,
Försöker hitta små guldkorn i vardagen, träna, planera för kommande resor, träffa barn och barnbarn 😊
nouw.com/evaeliasson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju kanon 😊
nouw.com/frökenrödlök