Mina julklappar och vinster i julklappsspelen!

Tjenna!

Det blev en seg start här, sov till ungefär 11 och låg kvar ett tag. Har förflyttat mig till soffan och slagit på Morden i Sandhamn. Så jäkla bra så jag har sett dem flera gånger! I eftermiddag ska vi till Kjells föräldrar på fika och middag. Det ska bli mysigt.

Jag tänkte visa vad jag fick i julklapp och vad jag vann i julklappsspelen på julafton. Jag vet att julklappar inte är allt och det är det verkligen inte, jag tycker att vi hade det så mysigt men är tacksam och glad över att jag fick med mig så fina saker. De flesta kommer från julklappsspelen där vi spelar i två omgångar och har en hel del klappar, så spännande! Vi kör egentligen bara på julklappsspelen numera, men eftersom Malvina kommit till oss så köpte vi klappar till henne och hon hade fixat till mig. Jag och Kjell bytte också!

Av Kjell fick jag presentkort att använda på flera olika butiker i Halmstad samt denna snygga halsduk med FFF. Nu ser alla att jag är ett Falkenbergs-fan! Så glad!

Av Malvina fick jag en kalender där jag ska skriva in allas födelsedagar, ett fint album som syrran själv har gjort med bilder från Malvinas första tid och sedan fick jag ett fotografi på henne i en ram som ska upp på väggen.

Kjell hade med sig ett paket från sina föräldrar till mig och jag fick grillbestick som vi önskat oss. Kjell fick också en låda så nu har vi massor. Så jäkla bra när man äter kött. Dags för grillning snart =)

I julklappslekarna vann jag goa sockor, chokladkartong, chokladkaka och ett spel om Astrid Lindgren och hennes filmer. Spelet var jätteskoj, har redan spelat det tre gånger.

I paketlekarna hade jag köpt spolarvätska och toapapper, sånt som alltid går hem och jag plockade med det och vann. Perfekt tycker jag. Sedan vann jag även lådor till köket som är praktiska att ha vid rester från middagar eller någonting annat. perfekta.

En pocketbok fick jag i paketleken, den är jättebra för har lyssnat på den och de som kommer efter. Jag ska nu försöka leta upp resten så jag kan ha i bokhyllan. Post-it-lappar är också bra att ha, såna använder Kjell och jag ganska ofta så dem blev jag glad över. Fick lite cd-skivor också och eftersom jag gillar denna musiken och spelar skivor i bilen blev jag glad även för dem!

Flourtabletter och munskölj är ju alltid bra för munhälsan och Urtekrams schampo, balsam och duschcreme är också bra. Jag använder just nu bara Urtekram för mitt hår då jag inte vill testa flera olika med tanke på att jag har såna problem med hårbotten. Har använt Urtekram ett tag och det känns bra, så att jag vann dessa gjorde mig jätteglad.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 344 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilka fina saker du fick =) god fortsättning
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Frugan E,
Fina saker du fått! Även fast klappar inte är det viktigaste så är det ju ändå kul även fast man är vuxen, haha. 😊
www.frugan-e.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst är det så 😉
nouw.com/frökenrödlök
Paulina,
Roliga saker du har fått 😍
paulinageidenmark.devote.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
fighterwomen85
fighterwomen85,
Så bra grejer du fick. Många av dem sakerna är ju användbara & går åt hemma 😃👍
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Silverblomma,
Kul med vinster & fina julklappar du fick..Hoppas julen var trevlig i övrigt..
www.nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det har den varit 😊
nouw.com/frökenrödlök
Madelen,
Vad fina julklappar
www.missmadde.se
PiimPiina
PiimPiina,
Haha den "rån och inga visor" är super rolig bok. Har läst den för en av mina brukare. Super härlig. 😊 God fortsättning ☺️
nouw.com/piimpiina
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag håller med.. Gillar den serien.
nouw.com/frökenrödlök
Mina,
Ser vetklugen ut som du fick massor med bra saker under julen. Kul med julklappslekar ❤ De där strumporna såg riktigt sköna ut måste jag säga.
minasvarld.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag far bott i de strumporna sen jag fick dem 😊
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Du har varit snäll i år ser jag med alla de fina klapparna. Men halsduken har ingen höjdare fniss. Önska dig en AIK nästa år...
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Haha.. Eller inte. AIK är så långt ifrån mig det bara går 😉😉 skulle vara grönvit möjligtvis 😊
nouw.com/frökenrödlök
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kamilla har rätt svart ochbgult är mycket vackrare 😊 många paket vid julklappsspelet 👍
nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Njaa håller inte riktigt med
nouw.com/frökenrödlök