"Mina barn är inte bortskämda"

Hade jag haft samma möjlighet ekonomiskt hade jag nog ändå inte gett mina barn 96 julklappar var.
Dem hade fått många om ekonomin funnits, då jag älskar att skämma bort andra med gåvor kring jul och det är ingenting jag skäms över.
Troligtvis kommer jag skämma bort mina barn kring jul också med paketkalender varje dag mellan 1-24 Dec och sen massa julklappar på julafton.
Men, jag skulle aldrig ge dem 96 st var och sen påstå att jag inte skämmer bort mina barn!
Även om Emma inte ger dem mer än dem behöver resten av året så anser jag att hon skämmer bort sina barn.

Om ungen fortfarande har oöppnade julklappar på sitt rum sedan förra året - så förstår jag inte hur man som förälder tänker när man fortsätter att köpa så många.
Är det verkligen roligt för ungarna att få så här många klappar att man inte hinner öppna dem på ett år? Hur roligt är det för barnen att få så många leksaker att man inte hinner leka med allt, att man glömmer bort vad man fått?

Hon kollapsade och fick åka in till sjukhuset på julafton förra året pga hysterin och näthatet när hon upptäckte att hennes historia blivit viral - varför går då människan med på att ställa upp i en dokumentär i år ? Tänker hon på sina barn? Hur behandlas dem av andra barn i närheten?

Vad tycker ni?
Läs artikeln jag pratar om här.

Bilden lånade jag från artikeln!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 463 visningar

Gillar

Kommentarer

Madde Livet som mamma lärare och doula i Dalarna
Läste det där, får lite ont i magen av sånt där. Konsumtionshets 😟
www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det kan man lugnt påstå! Vad får hon ut av att köpa så mycket till sina barn? Jag tror inte dem blir lyckligare för det!
nouw.com/frökenrödlök
lillfoppan
lillfoppan,
Jag tror att barnen blir lika lyckliga av 10 klappar som av 100 klappar. Och om dem får 10 kommer dem ihåg och minns, de kan man aldrig göra om man får 100. Jag själv tycker det är bättre att ge några paket på julafton och sen om barnen har gjort något bra exempelvis hjälp till och städat/någon annan syssla som dem vill så kan man kanske ge en liten gåva för att visa att man tycker dem har gjort något bra! 😃 men jag har inte egna barn så kan ju inte säga vad som är bäst, men det är iallafall vad jag tycker nu 😃
nouw.com/lillfoppan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kan inte heller säga vad som är bäst då jag inte heller har barn, men tycker precis om du! Det måste vara roligare för barnen att få 10 st som man minns än 100 man inte ens vet att man fått 😊
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229