Min vinst har kommit!

Som ni minns var jag ju på bloggträff i Kristianstad hos Johanna i början av Augusti.. Där lyckades jag vinna ett presentkort på MyTivoli och jag gick in på deras hemsida ganska omgående och hittade lite favoriter som jag klickade hem. Idag anlände paketet till mitt utlämningsställe så jag åkte raka spåret dit efter jobbet och slet upp paketet (njaa, inte riktigt men ni fattar) och var rätt så nöjd med det jag beställt hem.
Allt var mycket fint så för den sakens skull är jag inte missnöjd, tvärtom! Men dem tre ljuslyktorna i glas skulle komma i tre olika utföranden enligt hemsidan men dem har missat det och skickat två likadana till mig .. lite besviken, men klart man kan råka göra fel, dem är ju inte mer än människor :) Har mailat och frågat hur jag skall göra!

Tanken är att jag skall köpa mig en fin bricka att ha på tvrumsbordet med dessa tre ljusstakar och kanske andra ljus också. Kommer bli så fint. En av de antiksilverfärgade små vaserna kanske också får en plats där med en vacker blomma i! Vem vet... Resten måste jag fundera ut vart jag skall placera dem.
Tack Johanna för vinsten och tack Mytivoli för sponsringen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer