Min nya räääcer =)

I morse kom en kollega till jobbet och gav mig en ny städvagn!
Han kommer till mig varje Torsdag för att leverera rena moppar och hämta mina smutsiga. Under hela min provanställning har jag använt en vagn som inte har press och har alltså fått vrida ur alla moppar VARJE dag med händerna och det har genererat i att mina fingrar och handleder värker emellanåt. Jag bad om en press för att klara av arbetet utan några skador och fick först en annan vagn som jag provat i en vecka. Den hade press men den satt ganska dåligt så kollegan kom med en ny vagn idag. Och jag älskar den redan! Aningens plastig men whatahäck liksom. Den är färgglad vilket jag gillar, den har pressen framtill vilket gör att det är väldigt lätt att pressa ur mopparna, stor spann så jag inte slänger vattnet utanför, den har många förvaringsmöjligheter för mina moppar/trasor (både rena och smutsiga) och för mina medel och andra saker. Den är lätt att köra och passar mig bra. Kan man vara kär i en städvagn?! HAHA!

När jag slutade för dagen och kom ut till min bil var den varm. 33 grader.
Men så fort jag började köra minskade graderna men stannade på 27.5 vilket också är varmt. Underbart väder med andra ord.
Nu skall jag läsa lite bloggar, ta en dusch och sen köra bort till Lillstrumpan för lite tvspel =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 763 visningar

Gillar

Kommentarer

rockdoll
rockdoll,
vilken söt städvagn! 😊

sv; kul att du tycker det! 😊
tråkigt att veckan inte började så jättebra för din del. hoppas att slutet på veckan blir bättre.
min vecka började helt okej trots att jag hade åkt på en envis förkylning. 😋
nouw.com/rockdoll
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst är den, jättegullig =)

Hur har det gått med din förkylning?
nouw.com/frökenrödlök
åsa i åsele,
Vet icke ifall det hör till det normala att vara kär i en städvagn, men jag förstår ju att Du blev glad att få en ny som är så mycket bättre anpassad jag trodde faktiskt att alla städvagnar hade sådan där press... just för att minska risken för arbetsskador.
Faktum är att jag tycker Din städvagn ser fin ut 😊 färgglad.

Angående Ditt inlägg om tuggummi är ju jag sån som ogillar tuggummi å som blir riktigt less då jag kliver i nåns utspottade tuggummi som fastnar under min sko, i somras råkade Elin sätta sig på ett kletigt tuggummi som förstörde hennes klänning 😟 tråkigt.
naltanorrland.blogspot.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hahaha!! Njaaa, jag är inte riktigt normal, vad det nu egentligen är .. jag är ju överförtjust i rödlök så att Den vagnen jag hade från början är rätt fin, stor och lätt att köra, mycket förvaring osv, men kass iomed att den saknade press. Jag tror att denna färgglada tillverkades före den andra då den andra verkar mer modern trots allt. Men, jag är jättenöjd med denna nya och är så glad över pressen - minskar min smärta i handen!

Att trampa i tuggummi är aldrig roligt, förstår dig.
nouw.com/frökenrödlök