Min Jul och ingen kontakt med vinnaren!

Hej alla finingar som vart här inne och kollat trots dålig uppdatering! Vad härligt att ni inte lämnat mig :)
Men det blir ju så för de flesta när det är såna här helger, man gör andra saker än sitta vid datorn och man umgås med vänner och familj. Min jul har vart kanon.
Skinksmörgås till lunch, julbakelser till fika, lite Kalle Anka, mycket prat, julklappslekar, enormt mycket skratt, julbord, trevligt sällskap, fina julklappar men samtidigt dåligt mående. Jag har inte vart helt 100 och mått lite dåligt under helgen här. Fortfarande inte helt ok men det får väl gå. Vet inte vad problemet är men magen krånglar och har gjort sedan 21e dec. Går väl över :D Mamma och pappa stannade till igår och då var vi en sväng på Ikea. Jag och Jimmy köpte lite badlakan och hyllor som behövdes, skulle köpt byrå också men fastnade inte för nån. Vill inte ge mycket pengar då den skall vara i hobbyrummet till mina färger och annat pyssel.
Mamma och pappa hittade ett fint köksbord som vi pusslade in i bilen tillsammans med allt annat de hade med sig hem, julklappar, hund och luftmadrass m.m!
Kändes inte kul att det skulle åka hem, saknar dem som faen! Men imorgon åker vi till dem för att fira pappa några timmar. Sen är det jobb på måndag och så åker vi till Öland över Nyår. Idag blir det en sväng till till Ikea, tur vi bor nära :) För syrran ville ha lite saker och mamma o pappa ville ha stolar som de hittade på nätet. Passar på när vi ändå skall hem till dem imorgon :)
Skall ta en sväng på loppisen här i Älmhult också! Pssst... jag har inte fått kontakt med vinnaren i min goodiebagtävling ännu, kolla så det inte är du som är vinnaren! Drar en ny vinnare om jag inte får kontakt!
Spännerna och piggplattorna från Jimmy och påsarna och minipärlorna från Rosanna i julklapp - tusen tack <>
Julgodiset jag gjorde med syrran + lite annat som kom fram på kvällen. Fatet är också hemgjort :D

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer