Min finaste Marica ♥

Tiden går fort, ibland alldeles för fort! Vist är de väl ett uttryck som man hör ganska ofta? och vist är de väl sant?

Men så finns de gånger då tiden går för långsamt, för att när tiden var just då gick alldeles för fort. Vist låter det invecklat? Det jag menar är att i Juli månad så hade jag en av de bästa stunderna i mitt liv. Det var en vecka, men kändes bara som att det varade en kort sekund! Det var då jag fick träffa dig, Marica! Min älskade fina vän..

Vi hade helt underbart, vi skrattade så vi fick magont, satt vaken sena kvällar, spelade spel, och for ut för att se oss omkring då de var din första gång här.. Vår första gång att få ses och verkligen fysiskt kunde "ta på våran vänskap". En vänskap för mig som blev något så otroligt stort och som blev än mer ovärderlig än innan!

Jag älskade dig före vi sågs, jag ville ha dig som vän för all evighet! Skilnaden är att nu älskar jag dig (om möjligt) ännu mer och jag vill inte ha dig som vän för resten av mitt liv - JAG MÅSTE!

du är inte en sån vän som man kan tänka sig dela allt med för alltid, du är mer än så! Du är en sån vän som man inte kan tänka sig att leva utan!

När du var här så gick tiden så fort, men efter det så har tiden känts som en evighet! Det är lite drygt 7 månader sedan vi sågs, men tiden sedan dess känns som en evighet. När du var här så rusade dagarna förbi som om de vore några korta sekunder. En vecka kändes som en dag. När du åkte blev en vecka så lång, så den kändes som en månad..

Oavsett hur långt ifrån varandra vi bor så kommer du alltid att vara en av få personer i mitt liv som jag ALDRIG vill leva utan. En av väldigt få personer som gör att jag vill vara den jag är. Du är en av få som gör mitt liv till det bästa tänkbara. En av få som får mig att vilja andas imorgon och resten av alla dagar också! Du är en av få som får mig att längta tills morgondagen, och du är en av få som får mig att känna mig älskad - PÅ RIKTIGT!

Jag vet att när du säger hur mycket jag betyder för dig så menar du det från djupet av ditt hjärta. Du säger det inte för att "vänner säger så till varandra". Du säger det för att du menar det! Och när jag säger att jag älskar dig, så menar jag det också! ALDRIG tidigare i mitt liv har jag upplevt en sån känsla som vår vänskap ger.. därför vet jag att varenda ögonblick vi har för resten av våra liv - kommer vara något vi kan och vill dela med arandra!

Tack för att du finns, för att du är du och framförallt: FÖR ATT DU ÄLSKAR MIG! för att du uppskattar mig och behöver mig. Tack för att du är en del av mig och för att du stärker mig som människa. Tack för att vår vänskap och känsla för varandra är ömsesidig och för att du förstår mig. INGENTING vore lika fantastiskt utan att ha dig i mitt liv..

..och alla som inte har en Marica som vän - dom har inte upplevt vänskap när den är som finast och värmer som ärligast och mest! JAG ÄLSKAR DIG!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer