Min fantasi är det då inget fel på ^^

Det är underbart med drömmar, det är underbart med fantasi. Man vet att det aldrig kommer ske men man har ändå en fantasivärld man skuttar in i ibland. Jag använder appen Tinder där jag sveper förbi både snygga och mindre snygga killar, får machningar och så vidare. Tänk om - en dag svepa förbi Danny, trycka på superlike (för han är ju den snyggaste som finns) och sen en stund senare få en avisering om att man har en matchning - man kikar på mobilen och ser att det är han - som superlike:at mig tillbaka. Mina ögon hade glittrat, mitt hjärta slått och mitt leende vart stort som hela rymden.
Jag hade skickat iväg ett försynt litet Hej ihopp om att han svarar men tänka att näe, varför skulle han svara mig. Han kom väl bara åt knappen eller sveper förbi alla tjejer med like liksom.
Men, han svarar. Tjena söt, läget med dig? ... Jag hade ju förfan smält. Sen hade vi haft en rolig konversation där vi skrattat och pratat om massa saker. Han hade bjudit ut mig och sen hade vi vart fast vi varandra.
Den grabben hade jag med andra ord aldrig sagt nej till. Drömmar är inte förbjudna, drömmar kan man leva på, drömmar mår man bra av. Fantasera kan man ju också gärna göra - om man mår bra av det!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer