Min drömklänning till bröllopet!

Nu har vi kommit hem från Ljungby! Vi har kikat på brudklänning, jag har provat några stycken och även hittat min drömklänning! Jag gillade den så fort den kom på, den är precis som jag vill ha den! Min stil, diskret men ändå lite pärlor och broderier, litet släp, pluffsig och mig!! Kan inte bli bättre - eller jo faktiskt!! Priset!!!
Den kostar nämligen 7000kr mer än vad vi lagt budget på när det gäller klänningen! Det suger kan jag lova. Så ledsen över det. 7000kr låter kanske inte jättemycket när man tänker på att det är 300 dagar kvar till bröllopet men jag har ingen möjlighet att lägga undan mer pengar per månad än det jag redan gör, speciellt inte sen när jag inte vet hur det blir med jobb och inkomst.
Nån kommer säkert reagera över att vi valde bröllop så tajt inpå tiden vi bestämde oss och att det istället vore mer lämpligt att spara ihop pengarna innan man bestämmer datum och ja, mycket möjligt! Men när vi bestämde oss och lade budgeten för hela bröllopet så satte vi en summa på klänningen först, men jag upptäckte ganska snart efter att surfat omkring på diverse sidor att den summan inte skulle räcka så vi lade på det dubbla som nu är inräknat. Då känns ytterligare 7000kr väääääldigt mycket. Nu önskar jag att vi vann på lotto eller något magiskt skulle hända för om jag fick den här klänningen på mitt bröllop skulle jag vara den lyckligaste på jorden <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer