Min dröm gånger två!

Inlägg i samarbete med Poolgiganten.se

Hej Hej <3


Jag kan väl inte vara den enda som har en dröm om egen pool?
Jag har en grundläggande dröm om ett sommarställe lite på vischan, helst nära sjö men inget tvång men iallafall utanför stan där det inte är så mycket människor, helst inga alls.
Där jag kan trivas och må extra bra. Ligga ute och sola, laga massa god mat och bara ha det underbart! Eftersom jag drömmer om ett ställe som är hyffsat stort har jag också en dröm om en egen pool på mina ägor. För visst hade det vart så jävla nice att bara kunna hoppa i och svalka sig när man legat och solat. Kunna simma några vändor när man vill röra på sig men inte orkar ta en promenad i naturen. Åh, drömmen!

Om jag någon gång skulle bygga min egna pool hade jag velat ha en Thermopool pga att den är miljövänlig och energisparande och håller i längden.

Har lånat bilden från Poolgiganten.se


En sådan här pool byggs med något som heter thermoblock som fylls med armering och betong. Detta gör att denna konstruktionen är en av de mest hållbara när det gäller pooler på marknaden idag. Den fungerar som en enda stor termos och är därför energieffektiv. Uppvärmningskostnaden blir betydligt längre när en sådan här konstruktion används i jämförelse med enklare konstruktioner, just på grund av den effektiva isoleringsförmågan.

Materialet som används för att bygga denna pool är miljövänligt och går att återvinna. Väggarna består av extruderad cellplast som är fuktresistent och fri från bakterietillväxt. Att frigolit kan vara så bra ;) Livslängden på en thermopool är lika beständig som en betongbro och är alltså bättre än en konstruktion av trä.

Vill man ha en pool som håller många år är det bättre att lägga lite pengar på det!
Jag har kikat lite på vad priserna för Thermopool är just nu.
3 * 6 meter kostar från 52,300:-
3,5 * 6,5 meter kostar från 55,900:-
3,5 * 7,5 meter kostar från 59,900:-
4 * 8 meter kostar från 63,700:-
4,5 * 9 meter kostar från 72,900:-
5 * 10 meter kostar från 84,500:-

Har du någon pooldröm?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
En pool skulle verkligen vara en dröm att ha här hemma.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst hade det =)
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Ja hur underbart vore det inte att ha pool. loveöy
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det hade vart så underbart =)
nouw.com/frökenrödlök