Min älskade sambo har fått jobb

För ett tag sen föll himlen ner över oss och vi blev rätt deppiga. Av någon anledning (tänker inte gå in på varför då jag själv är rätt osäker) har Jimmy blivit uppsagd från sitt jobb. Detta fick vi reda på i slutet av Oktober och det kom som en chock för oss båda två. Han har vart på möte efter möte, samtal och grejer fram och tillbaka och för nån vecka sen kom beslutet att han jobbar sin sista dag idag (han har slöjdstudier imorgon) och sen får tre månaders arbetsbefrielse med full lön + ersättning för fortsatt studiegång!

När vi fick reda på detta så var vi ganska nedstämda men vi gav inte upp hoppet, speciellt inte Jimmy! Han har vart stark! Han såg detta även som ett tillfälle att få prova någonting nytt - att få göra något han länge velat.
Idag fick han reda på att han fått ett nytt jobb. Så det har gått riktigt fort och det tackar vi för. Nu skall han börja jobba som slöjdlärare, vilket han velat länge. Så i det negativa har det ändå kommit något positivt! Nu är vi väldigt glada och imorgon skall vi fira med vår favorittårta - schwarzwald!

Grattis min älskade själsfrände! Nu ser vi in i 2014 med en nystart! Nu ger vi fan på att vi skall få ett ännu bra år med mycket upplösning, skratt och arbete! Nu kör vi, du och jag mot världen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer