Midsommar i Jönköping.

Hallå allesammans. Har ni det bra?
Måndagen är över, gött. Bara fyra dagar kvar till helg. Hahaha. Fast vet inte om jag längtar till denna helgen då jag inte riktigt vet vad jag skall hitta på. Kjell åker till Stockholm och resten av familjen skall iväg.
Långhelg och allt. Haha. Nåja, förhoppningsvis blir det fint väder så man kan uttnyttja solens strålar på förmiddagen till lite solande på altanen, men gärna också att jag får lite feeling till pärlor. Har massa projekt på gång men synd man saknar motivation.
Det har vart en awesome helg. Mysig som vanligt. God middag, film, en tur till Halmstad och kika affärer, promenad hand i hand medan ljuset försvann i en magiskt vacker kväll, skratt, mys, planerande. Lagom.

Vi bestämde oss för att fira Midsommar tillsammans - i Jönköping.
Bara vi två. På Elite Stora Hotellet, i tre nätter. Woop Woop. Galet glad och ser fram emot detta. Inga direkta planer utan vi tar dagen som den kommer, promenader, lite shopping om nån butik är öppen (vilket jag misstänker är svårt, Ikea skall iallafall vara öppen tror jag) äta god mat och bara få spendera massa tid tillsammans. Kommer även fira Kjells födelsedag där, hehe. Får se vad vi hittar på. Men skall bli mysigt att få bo på hotell, tillsammans med honom, få njuta av buffefrukost och förhoppningsvis vackert väder. Det är mindre än en månad kvar. Börjar redan räkna ner. HAHA!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer