Men tjeeeennnnna !!!!

Det har vart en awesome helg tillsammans med familjen. Loppisen var bra, fyndade en hel del för lite pengar, åt god picknick vid en sjö, skrattade så vi kissade på oss (nästan iallafall), var en snabbis inne på Ullared och då köpte jag jobbtishirt och två tjocktröjor jag behövde, vi har ätit god mat, var på Pannkaksladan i Höganäs och moffade pannkaksbuffe så vi nästan kräktes, handlat godis, vart och hälsat på min faster, planerat inför Maltaresan och haft myyyyysigt.
Vart en trevlig vistelse som vanligt :) Nu har jobbet kommit igång igen och veckans första arbetsdag har sedan två timmar varit avklarad.
Var inne på Team Sportia för att hämta gipsformen till mina inlägg fall jag behöver fler/nya och då frågade jag ortopeden/Roger från Fotteknik om det verkligen var rätt skor jag hade fått sist eftersom jag trampar väldigt mycket snett åt andra hållet nu istället och han sa direkt att dem sålt på mig fel skor.
Han tog tillbaka inläggen och skall justera dem en aning och jag fick ett par nya skor av TeamSportia utan extra kostad, som dessutom kostade 500kr mer .... Bra service! TACK! Nu skall jag göra en tavelbeställning och sen glo på tv. Skönt att vara tillbaka här i bloggen igen :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer