Men oj ..

.. så mycket fina ord jag fick!

Var nog inte riktigt beredd på alla fina ord och kommentarer jag fick på förra inlägget.
Lade ut bilden även på instagram och facebook då jag blev nöjd och jag blir så rörd. Tack allesammans för att ni gör mig så glad!

Idag steg vi upp tidigt, som tur var hade ångesten inte etsats sig fast men trött var jag när klockan ringde. Upp kom vi efter en stund och så också iväg. Vi har väl 45 minuter ungefär till Gekås och steg in i varuhuset strax innan 10, helt perfekt. Vi fick med oss nästan allt som stod på listan och sedan lite extra, som alltid. Med tanke på att vi bor så nära är vi där relativt ofta så det shoppades inte allt för mycket utan det allra nödvändigaste. Jag behövde underkläder och leggings - det hittade jag. Fick även med mig ett par svarta träningstajts. Vi behövde två nya taklampor (sovrum och pysselrum) och det hittade vi. Lite bakplåtspapper, plasthättor, handtvål, bindor, tandkräm, aluminiumfolie och lite matvaror är sådant vi allt som oftast plockar med oss. Sedan fick jag med mig lite håraccessoarer, nagellack, två böcker och målargrejer med mera. Jag kan inte rabbla upp allt, men är nöjd helt enkelt.

När vi gick där inne skickade mamma och frågade om vi ville komma förbi på fika efter besöket eftersom vi var så nära och det tackade vi ja till så vi for dit i tre timmar innan det var dags att köra hemåt igen. Så fort vi kom innanför dörren plockades kassarna upp, vilket händer allt för sällan att de görs direkt.. men skönt när det faktiskt görs. Haha. Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och har precis besvarat ett mail i vår jourmail på shedo. Skall läsa lite tänkte jag!

Imorgon är det förhoppningsvis fotbollsmatch i Falkenberg som gäller. I annat fall blir det att se den på tv!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 248 visningar

Gillar

Kommentarer

MammaJenny
MammaJenny,
Så mysigt och kul att shoppa på Ullared. Dit hade jag behövt åka innan jul. Ha en fin måndag 😊 Kram
nouw.com/mammajenny
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vi kommer säkert åka dit innan jul också, kika julklappar =)
nouw.com/frökenrödlök
sofiefriden
sofiefriden,
Härligt! Jag älskar gekås 😁 längesen man var där nu men 🙂
nouw.com/sofiefriden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag älskar också gekås =)
nouw.com/frökenrödlök