Men jag drar vidare!

Goddagens!

Jag hoppas att det är bra med dig! Och att du har en fin dag!
Tisdag idag och som vanligt har jag inga planera. Jag gick ut och satte mig tidigt i morse då jag visste att Kjell skulle komma förbi och klippa gräset i området och som vanligt vill jag gärna sitta där ute då. Han stannar alltid till och frågar hur det är med dig och så är det alltid trevligt att titta på honom. Idag kom han lägligt så han kunde äta sin frukost hemma.

Annars har jag mest bara läst och plockat med disken.
Har påbörjat en ny bok idag. Alltid spännande med nya böcker.
Jag har en tid mått väldigt dåligt så det har inte blivit jättemycket läsning vilket jag har saknat så nu när det finns mer energi så har jag orkat med hemmet och lite läsning. Det här med psyket kan ju påverka så jäkla mycket, trist! Jag behöver inte varmt väder, jag tar på mig innetofflor och virar in mig i filtar och sätter mig ute på trappan ändå. Så mysigt. Häromdagen ösregnade och haglade det och vi satt på trappan både Kjell och jag och det var så himla härligt. Myyyys!
Vill du veta någonting roligt? Trots måendet så håller jag på min kost och jag fortsätter gå ner i vikt och det om något är något som får mig på bättre humör just nu! Nu har jag gått ner 6.5 kg sedan Mars 2021 och allt som allt har det sedan första operationen förra året blivit minus 11.1 kg.
Det är ofattbart egentligen, jag har gått ner över 10 kg.
Visualiserar att det är över 10 stycken smörpaket! =)


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer