Men det blir bra till slut och nu kan jag pusta ut.

Just nu är jag ruskigt trött, hade gärna lagt mig och vilat - men jag hinner inte det!
Har vart fullspäckat fram tills nu, nu sitter jag i min goa fåtölj med fötterna på fotpallen och bara är. En liten stund.
Först jobbade jag till klockan ett och direkt efter det drog jag till tanterna på coop för att sätta upp mina tavlor och pärlalster inför vårmarknaden som börjar imorgon och håller på en vecka. Varje dag mellan 10-18!
På lördag 14-18 samt nästa Onsdag 14-18 hittar ni mig där i egen hög person. Jag hann inte kika på de andras alster denna gången så får göra det på lördag. Så fort jag fått upp sakerna var det in och handla inför kvällens middag. Köttfärssås och spagetti tänkte jag bjuda på =) Lätt och gott.
Hem och in med maten och sätta igång och städa lägenheten. Och när det var gjort behövde jag en dusch och nu är det också gjort. Sköööönt. Nu kan jag andas och pusta ut eftersom killen inte kommer förrän om en stund, så skall inte påbörja maten ännu! Jag lyssnar på musik och bloggar under tiden!

Denna gången hade jag inte så många ramar till printsen så blev två varianter bara - jag har satsat mer på pärlsaker denna gången!! Får skaffa fler ramar när jag har möjlighet.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Jenniey Love,
Drömfångarna är dem gjorda på vanliga pärlor eller minipärlor? kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/