Men då drar väl jag.

Det var faktiskt inte så jobbigt att sova ensam som jag hade föreställt mig.
Visst, hade jag svårt att somna igårkväll/natt och jag har sovit lite oroligt men emellanåt gör jag det så vet inte om det beror på att jag inte hade Jimmy bredvid eller om det var någonting annat. Nervositet för att jag skall för första gången köra helt ensam till Falkenberg. Inte så märkvärdigt kanske men för er som läste när jag lyckades köra fel på en raksträcka så förstår ni nog att jag är lite skraj. Jag kommer dock denna gången starta gps:en innan jag kör fel, alldeles här vi huset, precis när jag börjar min färd för att riktigt komma rätt från början. Haha.

En del säger "Du kan inte köra fel där eller där, det är bara raka vägen, eller det är bara att köra dit och höger/vänster osv" Men johoooduu! Heter man Marica så kan man helt enkelt lyckas köra fel på ganska lätta vägar minsann. Men men. Det skall nog gå bra det här.
Jag har packat min väska med kläder, bara tandborste, parfym, borste och såna saker kvar som skall ner. Har packat ner mina automater, askfat och fågelbord, tagit med växelpengar, tidningspapper, plastpåsar, paraply, jacka och saker jag behöver inför fredag. Skall bara ta en stol från förrådet också så är jag klar sen.
Skall kolla ett avsnitt på Tre Kronor och sen drar jag mig iväg, måste nämligen in på MaCKsi först för att lämna lite paket som skall skickas. Bättre att vara iväg i god tid än att behöva stressa. Jag har en tid att passa idag också nämligen.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer