Men bara om man hittar rätt smak!

Det är ju så populärt att äta kvarg för att det skall vara nyttigt och liknande. Man kan dessutom variera mellanmålet eller frukosten hur mycket man vill om man har typ naturell kvarg! Med massa bär och sånt.
Jag åt mycket vaniljkvarg eller naturell förr med hallon i, jättegott.
Nu finns det ju så många nya smaker och i enportionsförpackningar. Smidigt att ha med sig, eller bara ta från kylen när man känner suget/lite hunger. Jag äter en kvarg just nu! Det är ju en speciell smak med sådana här produkter så det gäller att blanda i smaker som gifter sig med varandra så att säga. Här nedan kommer några av dem senaste jag provat. Har du någon favorit?

Den äter jag just nu och ärligt talat kan jag inte bestämma om jag tycker den är god eller inte. Ja, den smakar energidryck men tillsammans med kvargsmaken så vet jag inte om det är så gott, eller är det det? Hmm!!
Denna testade jag i lördags och den var helt okej. Smakar gräddkola, lite som drömyoggin med liknande smak fast denna är inte lika söt.
Skall jag vara ärlig trodde jag denna skulle vara awesome, eller jag önskade nog det. Smaken på kaffen är det inget fel med men den gifter sig inte alls med kvargsmaken. Usch!
Denna har jag provat tidigare och jag blev så grymt besviken. Fy! När jag var inne på Lindahls hemsida för att hitta bilderna såg jag även en till nyhet jag inte sett i butik ännu, vet inte om den släppts i affären men jag skall kika efter den nästa jag gång jag handlar för den verkar god.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer