Med mig är det bättre =)

Det är bättre med mig idag vilket känns bra. Vet inte riktigt vad det var för fel igår egentligen men illamåendet ville inte riktigt ge med sig men en god natt sömn (för jag har sovit riktigt skönt, vilket jag inte gjort på länge) gjorde susen. Dock valde jag att vara hemma idag också för säkerhetsskull. Är nog rätt smart.

Jag sitter och planerar inför helgens markand i Klippan. Den 21 Augusti är det marknad på Hillersgården i Klippan och alla är välkomna dit. För tredje året i rad skall jag och min mor står där med våra saker.
Denna gången har jag inte tavlor med mig då jag lagt ner det, utan bordet skall fyllas av pärlalster. Skall bli så roligt. Men nu måste jag införskaffa lite fler plastfickor, nålar samt växla pengar till min växelkassa.
Det är nog det svåraste - hur mycket växelpengar är bra att ha med sig? Vilka valörer? Jag har stått på både loppisar och marknader tidigare men alltid är det svårt att avgöra.
Med tanke på att mitt minsta pris är 10:- så behöver jag varken ha enkronor eller femkronor så bara där blir det enklare. Det blir säkert bra till slut. Får gå till banken och "köpa" lite 10:- kronor och se om de vill växla lite tjugolappar.

Har tre marknader inplanerade i höst.

21/8 - Hillersgården, Klippan
25/9 - Grimeton Bygdegård, Grimeton
11-13/11 - Annies Gård, Haverdal Jag tjänar inte mycket och är inte där bara för att sälja, det är en rolig hobby. Skoj att träffa folk som kommer fram och tittar på ens saker och som berömmer och liknande. Dessutom är det skoj att skapa och jag vet inte själv vad jag skall ha allt jag gör till så därför är det roligt att kunna sälja för en billig peng =)
Dessa har precis blivit till mobilsmycke och två olika sorters örhängen.. älskar minipärlor.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer