Med blandade känslor ..

.. avslutar jag i natt jobbet jag haft ett tag i sommar. Jag vet att det mest har vart negativa ord och tankar kring mitt sommarjobb även om det har vart ett fint jobb. Har ju tyckt om att fixa med mina tidningar, packa ihop dem och köra iväg i mörkret och få lämna tidningarna i abonnenternas brevlådor. Få vara ett med naturen, fått hälsa på grävlingar, kaniner, harar, rådjur, grodor, fåglar, älgar+kalvar, rävar och vildsvin+kultingar. Fått se soluppgången och njuta av vacker färgtavla på himlen. Fått köra högerstyrd bil.
Höra fåglarna kvittra och se sjön vackert stilla. Fått möta ovädersregn och lyssnat på Vaken med P3 och P4. Prata med trevliga människor på lokalen och faktiskt tjänat mina egna pengar - på riktigt.
Enda nackdelen som jag tidigare nämnt har vart tiden. Natten.
Är tacksam över att fått prova på nattjobb så nu vet jag att min kropp och mitt psyke inte klarar dem tiderna. Men alltid skoj att få testa nya saker! Jag har ändå trivts väldigt bra! Så det är faktiskt med blandade känslor jag går därifrån imorgonbitti. Kände det redan idag eftersom idag var sista riktiga rundan som kördes. Imorgon kommer inte SML och det innebär en väldigt förkortad runda. Skönt att sluta på det viset. Idag skall här plockas och packas!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer