Massage en hälsosam njutning!

Tar du hand om dig själv och din kropp? Det borde vi alla göra!
Men, jag tror det är långt ifrån många som bryr sig. Jag räcker upp en hand på det – jag tänker väldigt lite på min kropp och min hälsa. Ja, jag har lagt ner rökandet men jag är inte direkt hälsosam för fem öre – om man skall hårddra allt.

Men något jag tycker om otroligt mycket är när sambon masserar mig. Han är otroligt duktig på det och kan faktiskt en hel del knep. Jag mjukas upp och efteråt känner jag mig som en ny människa faktiskt.

Att gå till en massör kan många tycka enbart vara för en skön grej, en avslappnad stund men många tänker inte riktigt på att det faktiskt är bra för hälsan och din kopp!
Du mjukar upp leder och får igång blodcirkulationen på ett skönt sätt.

Brukar du gå till någon massör?
Jimmy gick en gång i månaden förut och jag avundades honom till en början för det låter helt underbart att bara ligga där och njuta – men numera känner jag någon skraj känsla om jag tänker på att gå till en massör. Att jag skall behöva klä av mig inför denne och betala henne (för jag har för de mesta bara hört talas om kvinnliga massörer) för att kn��da min kropp som jag själv inte tycker om.
Ja, men visst, hon får ju som sagt betalt, det är hennes arbete och hon bryr sig inte – men jag gör det.
Jag vill inte känna sådär – hur blir man kvitt den känslan?

Att få boka in en tid hos en massör och kunna njuta ett tag, lyssna på vacker musik (vet jag att många massörer har, musik i bakgrunden) och få njuta av att någon tar på din kropp utan att det är fel, ja det skulle jag gärna vilja klara av. Dessutom kanske man kan få bukt på värken jag har i ryggen – har hört att massage är väldigt bra mot smärta!
Kanske borde jag ta tjuren vid hornen och försöka?

Hade jag bott i Malmö hade jag besökt www.massageimalmö.se för att hitta ett bra ställe med en bra massör till vettigt pris och försökt ”bota” min rädsla.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer