Man kan ju inte vara ute jämt!

Jag har faktiskt utnyttjat solens strålar idag. Mellan 10.30 och ca 13.00 låg jag ute på verandan och gottade mig tillsammans med Mix Megapols podcast och Dilemma. Sen har jag faktiskt suttit några timmar och pärlat, många tycker nog att man skall vara ute så mycket som möjligt när det är såhär vackert väder, och visst kan jag hålla med. Men när man får motivation till att pärla får man ta vara på det, tycker jag. Eftersom jag saknat motivation en längre tid. Passar dessutom på att göra det när jag är ensam och inte har nånting annat att göra.

I skrivande stund sitter jag ute på verandan och lyssnar på Emil Assargård. Har precis kollat på den svenska filmen Prästen i Paradiset och den var väl inte sådär jättebra, tyvärr. Men nu har man sett den också.
Fick ett mms av Kjell för en liten stund sen, oj så stilig han var ikväll, de är på teater just nu. Tänkte nog att jag skulle ta och pärla lite till minsann. Får se hur länge jag pallar ... skall leta upp nån film att ha på också, det gör allt mycket roligare :)


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer