Man blev riktigt nervös där ett tag.

Vi har ju skickat in förlovningsringarna för justering och gravering.
Skickade givetvis rekomenderat och hade id/kollinr på kvittot. Tycker dem borde anlänt nu eftersom vi skickade in dem 26 Juni och han i telefonen sa det tar två dagar att göra om dem. Så vi gick in på posten.se för att eftersöka med kollinumret, då står det att mottagaren hämtat ut försändelsen.
Vi blev jätterädda. Tänkte vem fam har hämtat ut våra ringar som företaget skickat rekomenderat och som krävs leg för att hämta ut?!

Ringde företaget för att kolla. Det tog sin lilla tid att kika på deras dator men till slut framkom det iallafall att ringarna är hos företaget, att justeringen gjordes igårkväll och att det är meningen att dem skall levereras under dagen, så imorgon bör vi få hem dem igen. Jag nämde för honom att det var lite läskigt när det stod att mottagaren hämtat ut i Pettersberg och att jag inte har nån aning om vart det ligger äns så svarar han i luren att vi finns här och att det är vi som hämtat ut = mottagaren är alltså företaget som skall justera ringarna. Att dem inte sa det först! HAHA! Vilken lättnat det blev... vill ju inte förlora våra vackra ringar!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229