Man behöver höra sånt för ett boosta sitt ego och höja självkänslan <3

En bra grej att göra för att förbättra sin självkänsla är att ringa sina kompisar och fråga om varför dem blev vän med just dig, fråga dem vad dina bästa egenskaper är. För vänner är ju alltid mer generösa med ärliga svar än vad man själv oftast är. Det är ju samma sak när man sitter på en arbetsintervju och chefen frågar om ens positiva och bra sidor, då känns det som att man sitter och skryter men det gör man ju inte. Man skall vara stolt över dem egenskaperna man har, tycker man att man är snäll så är det ju bra, tycker man att man är duktig inom något område så skall man vara stolt över det!

Så idag tycker @skrivochvarglad och jag att ni skall ta er tid att fråga era vänner om just detta - era bra egenskaper. Varför dem blev vän med just er och ta åt er av vad vännerna berättar.

Jag har gjort detta - jag har pratat med min Ida och frågat om varför hon blev vän med just mig och fick ett fint svar som gör mig stolt.

Det som gjorde att jag inledde en relation med dig var från början din öppenhet. Att de var så enkelt att prata med dig på ett sätt som kändes naturligt. Att prata med dig kändes som att prata med någon man hörde ihop med. Med tiden så förändrades absolut inte det.. Snarare tvärt om så kom du att bli den finaste vännen man kan ha. Du gör mig glad och du får mig att bli hel. Du är en fantastisk människa som förtjänar den plats i mitt hjärta som du har. Jag älskar dig för att du är den du är! Du är mitt guldkorn! ❤

Det känns så fint att höra sådana här ord! Man blir varm i hjärta och själ.
Det är också fint att höra detta från andra håll - att egenskaperna syns från många håll, då måste det ju vara sanning bakom. För en tid sen frågade jag Kjell varför han ville dejta just mig och han sa att det som gjorde honom intresserad av mig efter att vi mailat med varandra och det som gjorde att han ville fortsätta ses efter första och andra dejten varför att det var så lätt att prata med mig.

Att jag har ett stort och varmt hjärta och bryr mig om människor har jag också fått höra genom åren och sånt höjer självkänslan en aning. Man blir glad när en säger det, men när människor oberoende av varandra säger samma sak måste man inse att det kanske verkligen är så! Mitt hjärta kan svämma över!
Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jätte bra inlägg 😃🌸
nouw.com/jenniferssynpalivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack så mycket =)
nouw.com/frökenrödlök
Anna
,
Info: Delvis knyckt inlägg: http://hemmamammafru.bloggplatsen.se/2017/01/11/11405676-man-behover-hora-sant-for-ett-boosta-sitt-ego-och-hoja-sjavkanslan/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack för du sa till =)
nouw.com/frökenrödlök