Mamma blev himla glad!

Tjosan
Äntligen har jag fått gjort det jag skjutit på så många dagar nu!
Att äntligen få gjort det känns ju underbart. Varför man skjuter på så enkla saker varje gång är något jag aldrig kan förstå. Det är ju lätt att bara ta tag i det på en gång, eller för allt det aldrig låta det bli så här.
Har iallafall röjt undan på vardagsrumsbordet och köksbordet. Haha.
Nu ser man borden. Och eftersom Kjell skulle åka till tippen passade det sig utmärkt då jag hade lite plast och sådant lite här och var från mina mailinbags bland annat. Dessutom passade jag även på att lägga ner alla mina naturdiet i en låda som jag ställt in i klädkammaren. Så kunde all emballage där kastas och jag fick mer plats i köket.

Nu taggar jag för kvällens spelning med Björn Rosenström på Sigges Loge. Äntligen skall jag få se honom live.
Så nu spelas hans musik på hög volym medan jag sitter i soffan med ett iskallt glas flädersaft och altandörren på glänt så jag känner lördagens underbara väder.

Förresten, har ju inte visat er mammas morsdags-present. Förvisso fick hon den inte förrän i tisdags då dem vart bortresta och vi inte träffats på ett tag men ändå. Hon blev glad och invigde dessa igår sa hon!
Dem kommer från medGravyr - återigen vill jag tipsa om denna shop där man kan köpa personliga presenter med vacker gravyr. Jag älskar såna presenter.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 442 visningar

Gillar

Kommentarer