Malins svar på intervjufrågorna!

Favoritfärg? Min absoluta favoritfärg är marinblått. Vad är det finaste du fått av nån någon gång? Den frågan kan jag nog inte svara på, har fått så himla mycket fint under mitt liv. Men ska vi låta riktigt poetiska nu så kan jag ju svara att mitt liv är det finaste jag fått av mina föräldrar, att jag fått chansen att finnas på denna jord :) Vad är viktigt i ett förhållande? För mig är tillit och uppskattning det viktigaste i ett förhållande. Jag som har distansförhållande med en pojkvän som bor 37 mil ifrån mig måste ha en stor tillit, man måste kunna lita på varandra extra mycket i ett distansförhållande med tanke på att det är betydligt lättare att exempelvis vara otrogen när man har distans. Uppskattning är minst lika viktigt, jag tror det är viktigt att man måste visa varandra uppskattning för både små och stora för att hålla gnistan vid liv.

Vad är det mest galna du gjort på en fest? Jag festar inte så ofta faktiskt då jag avskyr att vara bakis. Dessutom är alkohol otroligt dåligt för de som satsar på träningen. Men något av det "galnaste" kanske är när jag och en kompis sprang ut runt huset utan skor, la skorna i väskan och cyklade hem med bara strumpor... Får vara glad över att det var i Maj och sommarvärme. ;) Vill du ha barn? Ja, i framtiden. Helst av allt skulle jag vilja ha 2-3 st barn, har redan kommit på namn haha. Om du fick bjuda 4 personer (döda eller levande) på middag och diskutera nånting med dem, vilka skulle du bjuda och vad skulle ni prata om? Varför? En person som jag skulle vilja bjuda på middag och prata med är Greg plitt, han dog ju tyvärr för ett par månader sen. Han var en grym motivationskälla för träningsintresserade, när motivationen försvann så behövdes bara en video av han så kom den tillbaka.
Jag skulle även vilja bjuda in Ron Pope (han är en grym sångare och det går helt ärligt inte att tröttna på hans låtar), även Julia Roberts och Mia Kunis. Dock är alla dessa fyra personer helt olika så har inte en aning om vad vi skulle prata om haha.
Om du var tvungen att välja en maträtt att äta varje dag i en hel månad – vad skulle du välja? Hmm... Kanske chicken souvlaki, en grekisk rätt jag åt förra sommaren som består av kycklingspett, pommes och tzatziki, grymt gott!
Om du fick ett frikort (att få ligga med vem du vill utan att din eventuella partner blir arg/svartsjuk/vill göra slut) att välja på vem du vill – vem skulle du välja? En riktigt svår fråga haha, men jag måste nog svara Ian Somerhalder på den.


Om du skulle tänka ditt liv i en film, vilken film skulle präglat ditt liv då?
Det har jag inte en aning om faktiskt, men troligtvis skulle det bli något med drama i haha!


Har du någon favoritlåt?
En låt jag aldrig tröttnat på är In my Bones av Ron Pope, inte den nyaste heller men den kan jag fortfarande lyssna på hur mycket som helst. :)
Jättetack till Malin som ville svara på frågorna.
Hennes blogg hittar ni -->här<>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer