Lydia svarar på frågor

Vad är du mest nöjd med på din kropp?
- Jag vet inte, är inte speciellt nöjd med något, eller mina händer, för dom är inte så stora och mina handleder är ganska smala men utöver det är jag inte så nöjd med något.


Vilken årstid gillar du mest och varför just den?
- Älskar våren och sommaren! På våren vet man att det snart är sommar och på sommaren är allt bra. Sol, bad, värme kompisar, det är ljust nästan dygnet runt och allt är bara väldigt bra på sommaren!


Om du skulle hitta en plånbok på bussen eller på ute på gatan och se att det ligger 10.000:- i - vad skulle du göra? - Den här var svår.. Skulle vilja säga att jag skulle lämna in den till polisen men vet faktiskt inte, hehe.. Men om det bara var pengarna skulle jag nog behålla, men var det något mer i skulle jag nog lämna in den.
Svar från Mizca: Oftast finns ju ett körkort/idkort/bankkort som kan spåra ägaren och då är det ju mest shysst att lämna in (förhoppningsvis får man 10% hittelön) men är det bara pengarna i plånboken så hade jag också tagit dem tror jag, fast mitt samvete hade gnagt lite. Men om man lämnar in till polisen och inget namn finns i, vem får då pengarna?


Om du skulle se ditt liv ur en film, vilken skulle då prägla just ditt liv mest?
- Jag vet faktiskt inte

Om du fick vara någon annan (vem du vill, död/levande) för en vecka, vem skulle du vilja vara och varför just den personen? Skulle du göra någonting speciellt? - Skulle vilja vara Blair Waldorf från Gossip girl, hon bor fint åker limousin och shoppar massa, så roligt!

Tror du på ett liv efter döden? - Nej det gör jag inte

Om du fick vara ett djur vilket djur vill du vara då? - En hund kanske?

Din favoritfärg? - Tycker om marinblått, svart, vitt och grått

Vad gör du helst en ledig sommardag? - Solar och är med kompisar

Samlar du på någonting? - Nej det gör jag inte


Tack så mycket Lydia för du svarade på frågorna.
Hennes blogg hittar ni --> här <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer