Lyckan i huvudet gav mig ett glädjerus.

Hejsan Hejsan Hejsan Hejsan!

Jag fick ett sånt där glädje-ryck precis. Jag blev lycklig i hela huvudet när jag kom på att det är Fredag imorgon och det innebär att vi skall få åka till Öland igen. Det känns som hur länge sen som helst, faktiskt nästan två månader sen vi var där senare. På vår semester. Det skall bli helt underbart att få återkomma till denna underbara ö och få träffa Janne och Carina igen. Få gosa med Luna och klappa på Tessan.
Få njuta av Ölandsluft och trevligt sällskap. Yej Yej Yej! LYYYYYCKLIG I HUVUUUDEEEET! Den här helgen kommer springa förbi lika fort som en maratonlöpare springer sitt lopp bara för att jag ser fram emot det så mycket. Brukar det inte vara så?! Men ett avbrott från vardagen behövs, att få komma bort och sova i annan säng behövs ibland. Även om jag vart borta lite titt som tätt så har det vart ensam. Jag får komma bort tillsammans med Jimmy!
Även om jag trivs utomordentligt här hemma så är det skönt med avbrott som sagt. Äta någon annans mat, spendera tid i någon annans hem, torka sig med någon annans toalettpapper och nöta någon annans möbler. Jomensåatt, det är ju så!
Vackra vackra Öland.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer