"Luktar jag sprit nu?"

De flesta människor blir väl ändå glada av lite shopping? Stämmer inte det? Att man får dra sitt kort i kassan och får med sig en vara hem? Känslan är bra.
Förra helgen när jag var hos Kjell drog vi en sväng till Halmstad då han behövde införskaffa dem sista sakerna inför hans resa, då passade jag även på att shoppa lite.
Den känslan, att ett par dagar innan lön faktiskt kunde köpa nånting jag både behövde och ville ha var kanon. Det har typ aldrig skett innan om jag tänker efter, eller jag kan åtminstone inte minnas det. Att jag några dagar innan lön faktiskt har pengar kvar från föregående löneutbetalning. Så vill jag alltid ha det. Det är det jag kämpar för!

Tänkte nu, äntligen, visa er vad för saker som kom med hem till mig.
Bättre sent än aldrig!

En tjusig kylväska. Var ute efter något liite mindre men denna var så fin så valde den (hittade dessutom ingen mindre variant just då) Tanken är, att ha min lilla frukostlåda i denna när jag jobbar. Jag har nämligen kvar min låda med smörgåsar i bilen och det håller ju sig mer fräsht i en kylväska nu inför sommaren! Smart jag är.
Köpte ett 8-pack med Lip-Smacker men de andra smakerna var ingen hit för mig så dem ville syrran ha. Jag älskar vattenmelon, kiwi och vilda hallon! YUMMI!! Är lite beroende av läppbalsam/cerat osv.
Sedan jag flyttade från Älmhult har jag velat ha en ny kolsyremaskin, nu fann jag en på Rusta, en så kallad BubbleMaker - billigare variant av Sodastreamer men det funkar för mig. Vill inte lägga massa pengar på en sådan maskin så 149:- passade mig utmärkt, nu skall jag kolsyra massa goa drycker i sommar.
Behövde dessutom en ny borste - har hört att dessa utredningsborstarna skulle vara bra och när den kostade endast 39kr kände jag för att prova. Jo vars, den reder ut mitt hår jättefint utan smärta (är håröm ibland) men det gäller nog att vänja sig vid att borsta utan "handtag". BONUS
Har det undgått någon att jag ÄLSKAR The body shop´s limited edition VIRGIN MOJITO? Trodde väl det ... jag har letat i alla butikerna men då det som sagt bara är en L E så finns den inte, fann dock denna på tradera som jag budade hem och den doftar sååååååå gott!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 45 visningar

Gillar

Kommentarer