Lucka 7

Innehåller affiliate-länkar

Någonting jag kan tycka är svårt att köpa till någon är kläder, för man vet inte riktigt storlek alltid eller om det verkligen är någonting mottagaren tycker om. Ett år ville jag dock ge min sambo en tröja i födelsedagspresent. Men utan att avslöja det och samtidigt få ett hum om vad han gillar så gick jag in på bonprix (älskar den butiken) och kikade igenom herravdelningens tröjor och valde ut de jag tycker var snygga och som jag trodde att han också hade gillat. Sedan visade jag honom och frågade vilka av dem han hade kunnat tänka sig. Jag gav någon dålig ursäkt på att jag och nån kompis hade diskuterat kläder, vad som var snyggt och mindre snyggt osv och ville ha killens åsikt. Det gick han på för han anade inte alls vad som var i görningen ;)
Han kryssade i dem han gillade och jag kunde beställa. Smart.
Presentkort i en klädaffär funkar ju bra eller att man följer med mottagaren till sin favorit, han eller hon får välja och du betalar =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Ett tips!
  • 206 visningar

Gillar

Kommentarer

Madde ,
Tycker det är jättesvårt att köpa kläder till andra. Undviker det i möjligaste mån såvida det inte är något jag vet dom önskar sig.
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, visst är det svårt.. men är det någon som önskar sig nånting är det ju kul att kunna ge det, eller ett pk =)
nouw.com/frökenrödlök