Lucka 20

Innehåller affiliate-länkar

Idag tipsar jag om saker till skolan.
Eftersom jag själv pluggar just nu vet jag att det går åt en del saker och jag antar att det är likadant oavsett om du går mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, folkhögskola, högskola med mera.
Alla använder pennor, suddgummi, överstrykningspennor, almanacka, pennfodral, skrivblock, postitlappar med mera. Gör ett litet skolkit och ge bort till någon som behöver, det tror jag hade vart en fin gåva i jul.
För oss som pluggar på högskola och behöver köpa studielitteraturen själv är ett förslag att ge bort ett presentkort på skolböcker inför nästa år. Det är någonting jag gladeligen hade tagit emot. Böcker är dyrt. Mina klasskamrater sa att böckerna till kursen jag går nu kostar över 1700:- (jag lånade mina på bibblan) och jag minns en kurs i ettan då jag valde att köpa alla, jag gav 2200:- svindyrt!
Så att få lite hjälp med det hade ju vart guld värt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Ett tips!
  • 326 visningar

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Alltid bra att tiosa om saker till skolan det är så himla viktigt 💕
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
fibrolivet
fibrolivet,
det där är ju faktiskt toppentips, jag minns kurslitteraturen när jag läste juridik, det var verkligen svindyrt, sen var det så att vi fick ha med litterturen på de flesta tentorna och då ville man verkligen ha sina egna böcker där man antecknat allt. Och biblioteket hade ju inte heller så många exemplar.
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja visst är det så. Det räcker ju inte bara med en bok.. Man har ju hur mkt som helst..
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229