Lösen?

Angående det här med att jag lösenordsskyddar vissa inlägg.
Har fått två kommentarer om att de här personerna inte vill läsa min blogg längre pga att jag lösenordsskyddar vissa inlägg. Ja, vad skall jag säga? Så tråkigt för er. Men vore ju värre om jag lösenordsskyddade hela bloggen? Ni kan ju alltid be om lösen eftersom en del faktiskt får ta del av det för annars vore det ju ingen idè att skriva så pass privat. Det är vissa jag inte vill skall ta del av det jag skriver där. Men vill skriva av mig samt få reaktioner/kommentarer/råd/hjälp/stöd i vissa saker.

Jag kan förstå att det är trist när det dyker upp ett inlägg som man inte får/kan läsa, men haka inte upp dig på just det, jag skriver ju fler öppna inlägg som alla kan ta del av! Så vad gör det om man skriver lite grann låst?
Har du tur kan du ju faktiskt få ta del av lösenordet, vem vet! Men då måste du ju fråga! (rodeback@gmail.com)
Jag ger inte ut det till vem som helst, jag vill ju gärna veta vem du är.

Dessutom var det någon som lämnade en kommentar i stil med "Jag vet inte hur jag kom in på din blogg för några år sen, men följt den sen dess iallafall men nu tänker jag sluta läsa för jag trodde det var en viktblogg"
Jaha?! Vart står det att det skulle vara enbart en viktblogg? Om du läst bloggen i flera år borde du ju lagt märke till detta tidigare? Och varför bemöda dig med att lämna en kommentar med att du numera inte vill läsa mer?
Jag fattar det inte! Men det är erat val, duger inte min blogg för er så behöver ni verkligen inte läsa!! Jag tvingar ingen.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 25 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229