Loppis, loppis och loppis.

Godmorgon!
Återigen har en helg försvunnit och satt minnen på näthinnan. Det har vart en underbar helg.
Lite mindre uppdatering också, men skönt att vara i från datorn ibland också och njuta av andra saker än att trycka på tangenterna!
Igår drog jag och Jimmy iväg redan kl 10 för vi var sugna på loppisar. Målet var en stor loppis i Grytåsa, Annerstad som Emelie och Peter tipsat om och den var kalas. (Åk dit, googla Grytåsa loppis eller sök på det på svenskaloppisar.se) Den var stor och det var många ställen att kolla in, många skjul eller vad man kan säga.
Mycket att titta på och både dyrt och billigt. Passar alla. Jag hittade massa kul.
Dessutom promenerade Hanne in med sin sambo och jag blev jätteglad. Hanne är en klasskamrat från gymnasiet, henne jag blev mest tajt med och typ den enda jag har kontakt med idag. Så roligt att träffas på en loppis i Ljungby. Efter den loppisen knappade vi in Hjärtenholms bakluckeloppis i Alvesta på gps:en för vi ville ha ett mål samt se om det var mer eller mindre loppisbilar där än när vi stod där förra veckan.
Men på vägen dit hittade vi 4-5 andra loppisar som vi stannade på och fyndade.
Avslutade med en hamburgare på Max i Växjö innan vi åkte hem och somnade i soffan framför Andra avenyn (eller jag somnade iallafall) Idag är jag sugen på att pyssla så det kommer jag göra. Skall bara in på arbetsförmedlingens jobbsida först och kika =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer