Lite tankar som skrivs i förväg.

Hello babes!
Då detta är tidsinställt skriver jag dessa rader redan den 26 september, då jag är mitt uppe i packandet av mitt liv.
Jimmy är hygglig och hjälper till så gott han kan, speciellt med det vi måste gå igenom gemensamt för att veta vad jag kan ta och inte ta.
Just nu är det mesta klart, men det finns småsaker kvar att fixa. Jag är rädd att allt inte får plats i förrådet min älskade pappa har bokat åt mig. Men det löser sig säkert. Många kartonger skall ju upp i rummet jag skall bo i och möblerna kan man stapla på varandra. Köksbord och vardagsrumsbord är likadana fast i olika storlekar och dessa kan man skruva av benen på så dem tar ju minimalt med plats också.
Man oroar sig alltid i förväg, eller iallafall jag gör.

Jag är spänd inför flytten faktiskt. Planen är såhär... fredagen den 9 oktober (dagen efter vi kommer hem från Malta) kör pappa och jag till Älmhult och sover hos Jimmy, på lördagen den 10 Oktober packar vi bil och släp med hjälp av Jimmy och sen kör pappa och jag hem mot Falkenberg igen. Tackar Jimmy för all hjälp och blickar framåt. Kör väl till förrådet och lassar av allt som skall dit och sen vidare till farmor där resten tippas av.

Så underbart att få komma hem igen, känna Falkenbergs vindar... se allt man såg som liten. Få vara nära mamma, pappa och syster (brorsan drog ju till Uppsala) och få bo mitt i centrum och ha nära till allt.
Nu skall jag lägga fokus på att hitta ett jobb, en lägenhet och nya vänner! Bor du i Falkenberg eller i närheten? Hör av dig så tar vi en fika!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer