Lite stolt är man över att man är ifrån Falkenberg!

Ni som är sportintresserade, kommer ifrån Falkenberg eller på något annat sätt är insatt vet att Falkenberg nu är med i Allsvenskan. Nåja, jag hade aldrig fått reda på det om det inte vore för att jag är ifrån Falkenberg. Är inte så sportintresserad egentligen, men att kolla på fotboll är riktigt kul faktiskt. Det måste jag säga!
Och att Falkenberg numera är med i Allsvenska är faktiskt något stort för mig som kommer därifrån. Mäktigt på något sätt. Och man hoppas ju alltid att det kommer gå bra för dem. Men, vad är egentligen Champions League för nånting? Är det något som Allsvenskan fast i större format med länder istället? För jag antar att det är där Zlatan är med? Och nej, Zlatan är verkligen ingen spelare jag gillar direkt, tycker däremot att Anders Svensson alltid vart bra. Har/är han vart/med i Champions League? Vilka länder är med i Champions League? Är det här Manchester United blandannat är med?
Min svärfar älskar fotboll (och sport i allmänhet) och kikar gärna på detta och det är olika lag allt som oftast och det har hänt att även jag suttit med och tittat lite grann. Kanske för att lära mig lite?
Har aldrig haft något direkt favoritlag utan jag har känt efter vid varje stor match vilka jag hejjar på just då.
Har många gånger funderat på att börja följa något lag eller börja titta lite mer på fotboll för många gånger kan matcherna bli spännande. Jag spelade fotboll som yngre och tyckte det var jätteroligt. Var med i två olika lag (bytte när jag blev lite äldre) och var mestadels stationerad i målet. Jag trivdes jättebra med detta och många tyckte jag var duktig, så även jag. Var inte direkt rädd för varken bollen eller motståndarna. Tänkte aldrig mer då på att jag kanske kunde blivit någonting med fotbollen men idag har tanken slagit mig. Tänk om jag fortsatte, blev vältränad och kämpade - då kanske jag också hade vart med i Champions League. *ler stort* Detta inlägget har innehållit mycket frågor så jag får ta och läsa lite mer på CL Nyheter för att lära mig lite mer om detta med fotbollen. Spelar du fotboll/ har du spelat? Tittar du på fotboll? Vilket lag hejjar du på?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer