Lite smått mörbultad ..

.. och öm i kroppen!
Men det går fint ändå, anledning till dessa känslor är för att jag har ramlat på jobbet. Haha! Måste sett väldigt roligt ut och se en flodhäst halka till och lägga sig på golvet. Jag höll på att skura golvet i duschen och det var glashalt så jaaa, jag halkade. Har slagit vänster sida av benet/knät och ovanför vänster armbåge. Syns ingenting men känns. Lite känningar längst ner i ryggen samt i nacken också men osäker på om det kom efter "olyckan" eller om det vart för att jag legat fel i natt eller nåt.
Skrämde nog sommarjobbarna som också var inne på gympan och städade. Stackarna! HAHAHA!!
Så jädra klumpig man är ibland. Har vart i kontakt med A-kassan ett par dagar nu då det kommit fram till (upptäcktes för att jag ringde dem i annat ärende) att jag fyllt i kassakorten från årsskiftet fel. Inget roligt, men skall jag vara ärlig så är det fan lätt hänt, så krångligt som det kan vara att fylla i allt.
Jag jobbade från Oktober till 19/12 som timvikarie och fyllde då alltså i dem timmarna/dagarna jag jobbade, resten var jag arbetslös. Efter 19:e fick jag graviditetsvikariatet på 70% och eftersom jag var kvar på AF ett par veckor efter det och stämplade upp till 100% sa dem på AF att jag skulle fortsätta fylla i kassakorten för att få ersättning för dem 30% jag inte jobbade. Jajjemen, låter bra. Bara det att tydligen skall man istället för att göra som jag gjort, bara fylla i sysselsättningsgrad på 70% och ingenting. Jag har fyllt i timmarna jag jobbat samt dagarna som arbetslös vilket har genererat i att jag fått ersättning från A-kassan OCH jobbet samtidigt - då jag från och med 19:e fick månadslön. Tänkte jag ju inte på ... fan, egentligen! Såååå, senare i veckan skulle det komma ett brev med återbetalningsskyldighet eller vad det kan heta, 2000:- skall typ återbetalas. Mindre kul men vad skall man göra.
Knappt att personalen på AF vet hur man skall fylla i kassakorten rätt.. HAHA!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer