Lite shopping den senaste tiden!

Hej Hej <3

Ni var några stycken som hade velat se vad jag köpte på Gekås och med tanke på att jag shoppat lite de senaste dagarna, förutom Gekås så tänkte jag att jag gör ett litet inlägg så får ni se!
Jag köpte mer på Gekås, men ni får se lite grann iaf.

Jag hittade två klänningar inför Rhodos-resan för ca 50kr styck. (Fotade i motljus så den högra ser orange ut men den är gul)
Fann också ett par shorts till sommaren för 50kr.
Allt på Gekås.


Jag gillar att göra "armhävningar" med hjälp av pilatesboll när jag är på gymmet men gör det bara när jag är ensam då jag av någon anledning skäms. Men jag passade på att köpa en boll när jag var på gekås och så snart Kjell blåst upp den åt mig ska jag försöka få till lite övningar med den här hemma.


Jag och syrran var bland annat på Dollarstore när jag var hos henne i helgen och då köpte jag lite saker som är bra att ha till dess att vi ska ut och resa. Jag köpte uppblåsbara nackkuddar till flygningen samt att ha när vi ligger på stranden, kostade 10kr styck så jag köpte två var. Varsitt lås till väskorna blev det också för 10kr styck. Dessutom slog jag till och köpte ett snyggt Passfodral där jag också kan ha boardingkort och andra saker som är bra att ha lättillgängligt! Kostade 40kr tillsammans med en sån där adresstag att hänga på resväskan men den gav jag till Malvina så hon kan ha på sin väska då jag redan hade en. Det blev även ett doftljus där inne, för 60kr! Doftar sjukt gott.


Det bästa köpet inne på Dollarstore var nog min nya fina resväska på fyra hjul.
Jag har länge velat ha en sådan då dem är så mycket smidigare och eftersom vi behöver en stor väska till inför resan så valde vi att köpa en när jag hittade denna för 450kr på Dollar. Den är guldfärgad och så fin!


Det blev ju lite shopping när jag och Kjell var i Halmstad som jag avslutningsvis tänkte visa er.
Jag hade presentkort på Halmstad City och valde att nyttja dem inne på The Body Shop. Det blev en till bodymist/parfym och denna gången i doft av vanilj and I love it. Tog även den stora varianten av antidandruff-schampo som jag hoppas ska hjälpa mig med min torra hårbotten. Jag fick lägga till 30kr ur egen ficka vilket är hur bra som helst =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 310 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Men gud vilken söt klänning 😍
nouw.com/bolmgren
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Den blir nog bra på playan =)
nouw.com/frökenrödlök
MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
åh fina saker gillar den gula långa tröjan =)
nouw.com/mitttuffaliv
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Den är fin, det är dock en klänning =)
nouw.com/frökenrödlök
Josäfin,
Så mycket fynd! Älskar klänningen 😃
jossanamigo.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vilken utav dem? =)
nouw.com/frökenrödlök