Lite ljus i mörkret och sånt där

Då får jag väl säga godkväll då. Jag slutade jobbet kl 12 idag och tanken var att jag skulle få in ett blogginlägg då, men så blev det alltså inte! När jag slutade åkte jag för att hämta hem ett paket (kommer bli tävling här inom kort) och så var jag och kika lite i min favoritbutik här i Älmhult.
Så handlade jag lite också. När jag kom hem satte jag igång gårdagens avsnitt av PH och BB och somnade nästan i soffan. Jag var helt slut, fötterna värkte och ögonen gick i kors.
Vi har gått mycket fram och tillbaka idag. Fram till frukost var det skolstädning, efter frukosten, städ i en verkstad och sen har vi piffat till lite, gått synrunda och gjort lite olika saker som ingår men inte är direkt städning.
Området ser inte så stort ut och är väl inte så jättestort men när man går fram och tillbaka så känns det enormt :)
Även om det är skönt att komma iväg och få jobba är det även väldigt skönt att sluta tidigt. 6 timmar är perfekt och helt enkelt lagom tycker jag. Kör 6-12 imorgon också!
Såhär hittade man mig i eftermiddags, under min underbara filt
Som vanligt är Jimmy ute på vift, idag har han nyckelharpseleven som han åkt till. Blir borta ett par timmar! Såhär kommer ju inte hända så mycket heller. Sitter och lyssnar på musik nu. Märker att det börjar bli mer och mer mörkt här inne ju mer klockan går. Dags å tända lite ljus kanske. Det är underbart med hösten när man har hela tvrummet fullt av vackra ljus! En påminnelse till mig själv: Måste köpa mer värmeljus! Det går ju åt väldigt många. Men ändå ganska billig mysfaktor.
Jag köpte tre nya värmeljushållare idag. Det var rea så jag betalade bara 10:-/st och dem är jättefina. Perfekta på tvbänken. NÖJD! Köpte också doftljus med kiwidoft som också var rea på. Skall ta min runda och få alla ljusen tända och sen skall jag plocka undan på bordet och så skall jag krypa upp ordentligt i soffan, på med filten, musik och så skall jag börja planera min kommande tävling! Har fler tävlingar på lager men får börja med ena =)
Fanns typ 6-7 olika färger så svårt att välja. Vad brukar du göra om du vill mysa till det ordentligt där hemma?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer