Lite inaktiv igen!

God morgon!
Jag är i full gång med att skriva ut lite beställningar som skall skickas/tas med och levereras i Falkenberg! Och sen skall jag kolla klart på filmen jag satte på igår kväll. Så är det liksom sista finliret kvar. Packa klart, duscha, diska upp så det är fint när Jimmy kommer hem, packa ut det sista i bilen (Jimmy var gullig och bar ut de mesta igårkväll) och sen är det bara att fara iväg.
Denna gången är det faktiskt ganska svårt att åka när jag vet att Jimmy kommer vara kvar hemma. Jag vet med mig att jag kommer sakna honom ordentligt denna gången. Men, jag har en hel helg med julmarknad att se fram emot och så får jag träffa mamma och pappa och finaste systeryster så det kommer inte gå nån nöd på mig inte!
Dock kommer bloggen vara ganska inaktiv igen. Skall försöka som förra gången och få ut lite via mobilen men kan inte lova någonting.
Har lagt märke till att mina helger är ganska uppbokade framöver, mycket att göra och mycket att se fram emot! Glöm inte att tävla om en mössa här - du behöver bara lämna en kommentar för att delta (dela tävlingen för extra chanser)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer