Lite filmtips och annat skoj

Då var snart den här veckan till enda, den här veckan då jag fått umgås med min älskade typ 24/7 vilket är helt underbart. Men imorgon återgår han till vardagen igen och lämnar mig ensam hemma :) Jag tycker det känns jobbigt att han skall jobba igen och detta bara efter EN vecka. Hur kommer jag känna när han kommer vara ledig i sommar då? Då har han ju sommarlov och kommer vara ledig typ 8-10 veckor eller något :D
Det är bra att vara ihop med en lärare ibland, de har lov titt som tätt minsann. Wiiihoooo! Ikväll har jag och Jimmy kollat på Hundraåringen som försvann och jag tyckte den var rolig. Tillbakablickarna var väl sisådär men som hundraåring var han riktigt kul och vi skrattade flera ggr.
Hört så negativt om den här filmen men jag kan inte riktigt hålla med, jag tyckte den var kanon!

På loppisen i morse köpte jag Hairspray på dvd. Jag älskar den filmen och eftersom den kostade endast 5:- kunde jag inte motstå. Jimmy har inte sett den så jag skall föreslå att vi tittar på den när han kommer in från snickeboa. Så härliga låtar och karaktärer - någon som sett den?
Jag köpte även Oliwer Twist som är grymt bra (oöppnad) samt High School Musical 1 och 3 som jag sett tidigare men jag gillar ungdomsfilmer samt musikaler så det är ju bara en kanon kombo. 5:-/filmen är ju loppis om nåt.
Fann även två Monchhichier, hörlurar, silikonform och Jimmy hittade lite burkar m.m. Älskar loppis.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer