Lite av mina nya saker :)

Alla fick varsin ursöt virkad uggla från @Crochet.by.y och dem kom i olika färgvarianter. Min är beige och grå och jag älskar den, är väl tänkt till barnvagnen men jag har hängt min i gardinstången i sovrummet.
Siv från Tupperware (siv.rantala@telia.com) gav olika tupperware-burkar och jag lyckades vinna dessa. Perfekta till små saker :)


Wonderfood skickade stora burkar med smaksatta popcorn - MUMS!! Speed Import skänkte oss varsin burk med tandpulver som man skall borsta tänderna med. Jag provade detta när jag bodde i Björketorp men gav det aldrig 100% så skall testa igen!


Aroma Roll-on kom från Aroma Creative och fanns i olika dofter/användningsområden. Just denna kunde hålla myggen på avstånd och det tyckte jag passade bra! Hoppas den funkar! Det sista som kom ner i goodiebagen en timme innan middagen började var Mousse från Pure , inte testat ännu men det kommer! Smart liten flaska, perfekt i väskan eller när man skall iväg och inte vill dra med sig stora flaskor.

Armband låg också i goodiebagen, roligt med lite nya smycken. Jag gillar ju enkla så det vänstra passade mig bäst då jag inte vill ha så mycket hängande smycken i, men tycker om det högra då det känns som ett Girl-Power armband.
Dessa kommer ifrån House of Dreams och IdaSmycken

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

niklasmatrix
niklasmatrix,
Vilken fin bild du har lakat upp gå gärna in på min blogg och följ mig👍
nouw.com/niklasmatrix
lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Så fina och bra saker.
nouw.com/lottashullerombuller
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, vi fick så mkt bra saker 😍
nouw.com/frökenrödlök