Lite allt möjligt med mat, ringar och otrevlig guldsmedsarbetare.

Det har vart en bra dag!
Vi var och kollade ringstorlekar för att kunna justera våra förlovningsringar, vi har fått cigarettuttaget till bilen fixat av grannen, vi har lagat mat och ätit, tvättat och lagt in kläderna i garderoben, jag har målat mitt lilla projekt och vi har handlat inför den korta vecka vi har framför oss.

Måste varna för guldsmeden här i Älmhult. Dem vill verkligen inte hjälpa sina kunder. Var inne och frågade om dem ville hjälpa oss så vi fick reda på våra ringstorlekar men dem hjälper bara om man beställer en ring. Vi låtsades vara i köptagen inför förlovning men dem sa att man kan bara kolla storleken när man beställer. Då sa jag Då går vi till annat ställe där man får hjälp! Sen gick vi. På N. Torggatan fanns en butik som sålde smycken, klockor och lite annat och dem ville verkligen hjälpa oss trots vi hade köpt ringarna på annat ställe!

Så nu skall vi fixa ringarna så vi kan börja använda dem!! Åh, längtar!! Förresten, jag håller på att försöka bli lite bättre med matintag och sådana saker.
Med Jimmys hjälp skall jag försöka få i mig frukost varje morgon och så skall jag försöka äta lunch och sånt så jag inte tuggar i mig massa godis, chips och kakor som jag alltid gör.
Så idag har jag intagit frukost och lunch, samt middag. Jag har genomfört en cykeltur och en liten promenad.
Och när vi handlade så köpte vi frukt och såna braiga saker! Och jag har INTE ätit en enda godisbit, en smula chips eller någon kaka vilket gör mig ruskigt stolt.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer