Lika fort som det kom - försvann det.

Det blidde en kort arbetssdag idag! Mötte upp chef och vikarien på kontoret vid åtta och då drog vi till en kund med stort hus som tog 2.75 h och efter det kunde vi sluta. Göttans.
Vet inte riktigt vad som hände men plötsligt när jag håller på och fejjar får jag ett sånt hemskt illamående att jag fick luta mig över toastolen då jag kände att nåt är på gång. Magen var konstig och jag kallsvettades. Bådde illa hur länge som helst och varken vatten eller luft hjälpte men jag knogade på. När jag höll på att moppa de sista rummen och hallen försvann det lika fort som det kom och jag var pigg igen. Jag har konstig kännig i magen men det tror jag beror på att jag är hungrig så jag skall ta mig lite lunch nu hade jag tänkt.
Underligt det där att det kan komma så plötsligt att man blir helt utslagen men att det försvinner lika fort och plötsligt igen. Huvudsaken att jag klarade att städa och att jag nu mår bra vilket jag gör.
Idag skall vi ju till Öland :D Köpte ett trådlöst tangentbord av kunde vi var hos idag och det är jag glad över. Har velat ha ett länge och nu fanns det mitt framför ögonen på mig till jättebra pris så jag slog till :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer