Läser du recensioner innan du köper en ny produkt?

Inlägg i samarbete med lovebuddy.se

Hej Hej <3


Nu är jag tillbaka med ytterligare ett inlägg som handlar om sexleksaker.
Det är många som tycker att fler borde skriva om sex och samlevnad och att det inte är fel att ta hjälp av olika saker för att kunna njuta extra mycket. Många tycker att det inte är något farligt med att använda sexleksaker och jag är en av dem, som ni vet!

Jag minns en gång när en gammal kompis sa att hon aldrig använde sexleksakerna ensam, hennes kille kom in i samtalet när jag frågade varför och svarade att han tycker det är otrohet.
Om hon leker med en dildo när han inte får vara med anser han att hon vart otrogen och hellre vill ha sex med sig själv än med honom. Jag blev faktiskt förvånad och har efter det hört att fler tycker så. Jag kan inte förstå det! Otrohet tycker jag verkligen inte och har svårt att förstå varför en kille förbjuder en tjej att njuta för sig själv. Jag menar, ärligt talat, det är inte alltid att jag är sugen på Kjell, jag vill ha en orgasm och bara det jag är ute efter och då är det himla trevligt med hjälpmedel och en stund för sig själv. Jag ser inget fel med det, men alla är vi olika - som tur är!

Men i alla fall - det finns ju hur mycket leksaker som helst, jättemycket hjälpmedel, lusthöjande medel, massageoljor, glidmedel, kläder med mera på alla dessa intimshopparna som finns både på nätet och i fysiska butiker i landet. Men vad ska man välja? Vad är bra egentligen? Hur är kvaliteten? Hur är materialet? Hur mycket låter den? Osv. När man köper för första gången eller är ute efter någon ny produkt kan det vara svårt att veta vad man vill ha. Då kan man med fördel titta in hos LoveBuddy. Detta är en sajt som samlar recensioner!
http://www.lovebuddy.se
Jag tycker det är viktigt att läsa recensioner om man är osäker på en pryl, då får man mycket information som kan vara viktig inför ett köp. Självklart tycker vi alla olika och upplever saker på olika sätt men man får ändå ett hum om produkten är värd att köpas eller icke.

Det finns flera kategorier och är lätt att hitta, ser man en produktkategori man är nyfiken på klickar man på den och då får man upp flera olika produkter som man kan läsa om. Är det någon man vill kika mer på klickar man på den och då kommer man in på en butik som säljer den till bästa priset - hur smart! Dessutom är det flera olika butiker och inte enbart en det fokuseras på, de går på bästa priset helt enkelt. http://www.lovebuddy.se

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Jag var på ett sexleksaksparty en gång i tiden på en möhippa vilket var poppis kan jag säga. Jag var supergravid och fick ha med mig äldsta sonen snart 2 år den eftermiddagen så jag var kanske inte bästa kunden men kul hade vi minns jag.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Såna har jag också vart på, både som besökare men även som säljare, skitkul!
nouw.com/frökenrödlök
Emma Engström,
Detta är inget jag själv tänker på eller så, men tycker inte det är något som borde vara tabu eller liknande för egentligen är det så himla naturligt! <3
nouw.com/emmaengstrom
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag med om =)
nouw.com/frökenrödlök