Läser du recensioner innan du köper en ny produkt?

Inlägg i samarbete med lovebuddy.se

Hej Hej <3


Nu är jag tillbaka med ytterligare ett inlägg som handlar om sexleksaker.
Det är många som tycker att fler borde skriva om sex och samlevnad och att det inte är fel att ta hjälp av olika saker för att kunna njuta extra mycket. Många tycker att det inte är något farligt med att använda sexleksaker och jag är en av dem, som ni vet!

Jag minns en gång när en gammal kompis sa att hon aldrig använde sexleksakerna ensam, hennes kille kom in i samtalet när jag frågade varför och svarade att han tycker det är otrohet.
Om hon leker med en dildo när han inte får vara med anser han att hon vart otrogen och hellre vill ha sex med sig själv än med honom. Jag blev faktiskt förvånad och har efter det hört att fler tycker så. Jag kan inte förstå det! Otrohet tycker jag verkligen inte och har svårt att förstå varför en kille förbjuder en tjej att njuta för sig själv. Jag menar, ärligt talat, det är inte alltid att jag är sugen på Kjell, jag vill ha en orgasm och bara det jag är ute efter och då är det himla trevligt med hjälpmedel och en stund för sig själv. Jag ser inget fel med det, men alla är vi olika - som tur är!

Men i alla fall - det finns ju hur mycket leksaker som helst, jättemycket hjälpmedel, lusthöjande medel, massageoljor, glidmedel, kläder med mera på alla dessa intimshopparna som finns både på nätet och i fysiska butiker i landet. Men vad ska man välja? Vad är bra egentligen? Hur är kvaliteten? Hur är materialet? Hur mycket låter den? Osv. När man köper för första gången eller är ute efter någon ny produkt kan det vara svårt att veta vad man vill ha. Då kan man med fördel titta in hos LoveBuddy. Detta är en sajt som samlar recensioner!
http://www.lovebuddy.se
Jag tycker det är viktigt att läsa recensioner om man är osäker på en pryl, då får man mycket information som kan vara viktig inför ett köp. Självklart tycker vi alla olika och upplever saker på olika sätt men man får ändå ett hum om produkten är värd att köpas eller icke.

Det finns flera kategorier och är lätt att hitta, ser man en produktkategori man är nyfiken på klickar man på den och då får man upp flera olika produkter som man kan läsa om. Är det någon man vill kika mer på klickar man på den och då kommer man in på en butik som säljer den till bästa priset - hur smart! Dessutom är det flera olika butiker och inte enbart en det fokuseras på, de går på bästa priset helt enkelt. http://www.lovebuddy.se

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Natascha ,
Yasmine tog alla mina ord 😅 oavs vad så läser jag alltid recensioner., inte alltid det stämmer och alla upplever saker olika men huvudsaken är att det finns recensioner ✌️
natascha.bloggplatsen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men visst är det så, även om det står att den är tyst så kan ju du och jag definiera tyst på olika sätt =) Men det är bra att man har någon form av riktlinje iaf =)
nouw.com/frökenrödlök
Madde ,
Men hur kan man se det som en otrohet? Så dessa män använder aldrig Fröken Höger då? Låter väldigt konstigt i mina öron.
www.nouw.com/homeandharmony
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det kan man ju faktiskt undra! Jag misstänker att de inte gör det om inte kvinnan är med, eller så gör det och så känner det en sexuell dragning till att ha makt över att kvinnan inte får njuta på egen hand. Sjukt.
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Jag läser alltid recensioner! Detta tabu för sex och sexleksaker förstår jag inte, det är precis lika sunt som allt annat 🙂
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst är det, men många vågar nog inte prata om det eftersom de tror att de måste avslöja vad de gör i sängen men det är ju inte det det handlar om =)
nouw.com/frökenrödlök
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Tycker det är jätte bra att folk skriver om detta ämne för jag tycker inte det behöver vara tabubelagt. Liksom alla tillfredsställer sig själva med jämna mellanrum så det ska ju verkligen inte vara något fel med det 😊 men oj skulle sambon säga att jag inte fick när han inte var med hade jag nog lämnat han hahaha. Nej då men alla är vi ju olika så är det ju men jag ser det inte som otrohet att kunna få njuta lite själv ibland 😅
nouw.com/juliaelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe, jag hade nog inte lämnat men jag hade blivit så arg på min sambo om han förbjudit mig.. För han gör ju också själv! Jag tycker om när han istället puschar mig till att faktiskt ta hand om mig själv och njuta på egen hand ibland =)
nouw.com/frökenrödlök
Åse
,
Det är så vanligt med sexleksaler idag och jag läser recensioner beroende på vad de är för sida 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, visst är det vanligt.
nouw.com/frökenrödlök
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
apsolut inte någpt fel att läsa en resentkon om sex leksaker 😊 inget fel med det dom flästa anväder nog det
nouw.com/amandamalmflod
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nej det är ju bara bra att läsa recension innan man handar.
nouw.com/frökenrödlök
Linda,
tycker det inte är något särskilt med sexsleksaker, de flesta lär ju använda sådana ibland i alla fall..fast sexlivet känns ju lite privat så det kanske är därför eftersom sexsleksaker hör till då..
nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Även om sexlivet är privat ska det inte vara tabu att prata om sexualitet och dess hjälpmedel =)
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen ,
Märkligt att tycka att det där är otrohet när sedan många män lätt kan sitta och titta på porrfilm, för mig är det mer otrohet i så fall. Men recenssionerna är alltid ett måste att läsa oavsett vad det gäller.
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Många kvinnor kollar också på porrfilm =) Men att vara otrogen om man använder en dildo är knepigt, fast de killarna tänkte väl att det är en annan manlig penis hon är med..
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Jag var på ett sexleksaksparty en gång i tiden på en möhippa vilket var poppis kan jag säga. Jag var supergravid och fick ha med mig äldsta sonen snart 2 år den eftermiddagen så jag var kanske inte bästa kunden men kul hade vi minns jag.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Såna har jag också vart på, både som besökare men även som säljare, skitkul!
nouw.com/frökenrödlök
Emma Engström,
Detta är inget jag själv tänker på eller så, men tycker inte det är något som borde vara tabu eller liknande för egentligen är det så himla naturligt! <3
nouw.com/emmaengstrom
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag med om =)
nouw.com/frökenrödlök