Lägger du mycket pengar på underkläder?

Hur mycket är du villig att betala för ett par underkläder? Jag som är van vid Gekås köper gärna dem där och kan tycka ibland att 25:- för ett par är mkt pengar, men om man skall jämföra är det väldigt billigt.
Igår köpte jag ett 3-pack trosor för 49,95:- vilket är snorbilligt egentligen men om jag tittar på vissa sajter man kan beställa ifrån så ser man prisskillnader. Kalsonger på gekås kostar ungefär lika mycket som trosorna jag köper men jag har hittat snygga boxershorts för liiiite mer pengar på en sida som heter BobbyHarper där jag förmodar kvaliten är aningens bättre.
De har många snygga modeller också. Det är riktigt trevligt att kika in boxershorts för modellerna som bär dem gör det ganska bra, bär upp dem alltså *flina*
Frank Dandy Joystick Boxer Nintendo Dessa hade vart trevliga. Jag älskar tvspel och spelar lite mer än vad Jimmy gör men vi spelar gärna tillsammans, hade ju vart perfekt att ha ett par kalsonger med joysticks på då.
Vanligtvis syns ju inte kalsongerna så kanske inte spelar någon roll hur de ser ut men jag hade tyckt det vore trevligt med lite färgglada/motiv på Jimmy.

Sååå ÄLSKLING, kolla på deras hemsida ... dem har jättefina kalsonger :) *blink blink*

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer